5-S Webgids
Image default
Sport

Voetbaluitslagen op Teletekst Online in 2019!

Voetbaluitslagen op Teletekst Online in 2019!

Talloze Nederlanders volgen de eredivisie op de voet. Op zondagmiddag bij de schoonfamilie op bezoek en dan wel ondertussen op de mobiel checken wat de tussenstanden zijn in de eredivisie. Maar wist je dat de meeste mensen nog steeds teletekst  gebruiken om de tussenstanden van de eredivisie te checken? Dat kun je doen op Teletekst 818 , en nu is dat op je mobiel mogelijk op Teletekst Online!

Zo was ik een aantal weken geleden toen Ajax tegen Heerenveen moest spelen onderweg naar mijn familie. Dit was echt een verplicht familie-uitje en kon ik niet onderuit. Dus dan moest ik mijn favoriete 2 uur van de week missen! Tot overmaat van ramp was het uitje ook nog eens in een gebied dat heel slecht bereik had. Op dit soort momenten komt teletekst Online goed uit. Teletekst gebruikt namelijk maar heel weinig bandbreedte omdat een pagina maar enkele bytes groot is! Zo kon ik gedurende de wedstrijd toch nog even spieken of er iemand had gescoord!

Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om online de uitslagen te bekijken, maar toch vind ik teletekst nog steeds het fijnst. Het is gewoon lekker simpel gebleven, zonder poespas. En in een oogopslag zie je precies de informatie die je zoekt! Er is gewoon niks veranderd in al die jaren en dat vind ik zelf toch heel prettig!

Behalve voetbaluitslagen kun je natuurlijk nog veel meer praktische informatie vinden op Teletekst Online. Zoals de weer- en verkeerrubriek 7, en de nieuwsrubriek 1. Op pagina 101 vind je bijvoorbeeld alle nieuwe nieuwsheadlines op 1 pagina overzichtelijk weergegeven.  En het kan zowel op je telefoon, tablet of op je desktop PC.  Bezoek de pagina eens, en zie dat teletekst nog zo levendig is als altijd! Ik vind het echt nog steeds de meest praktische en fijne manier van informatievoorziening. Zelfs nog in 2019!

 

https://teletekst.online/teletekst-818