5-S Webgids
Image default
Woningen

MODERNE SOFA TRENDS

MODERNE SOFA TRENDS

Banken zijn vaak de belangrijkste focus van een kamer. Of het nu in een huis, een lobby, een lounge, een restaurant of een kantoor is, banken zijn waar mensen samenkomen, socializen en ontspannen.

Het bijhouden van moderne banktrends kan moeilijk zijn, vooral omdat u uw bank misschien niet elk jaar wilt vervangen om in te spelen op nieuwe stijlen! Het kiezen van de juiste bank met kenmerken die bij uw inrichting passen, is de sleutel om ervoor te zorgen dat deze nog jarenlang in de trend blijft.

Bankstellenshop.com biedt een verscheidenheid aan eigentijdse banken en sectionele banken voor thuis en voor bedrijven. Wat uw esthetiek en ontwerpen ook zijn, wij kunnen u helpen een moderne bank te vinden die past in 2018-trends.

Hedendaagse banktrends
Accent kleuren
Het gebruik van accentkleuren in kamers is al jaren een gevestigde meubeltrend. Het helpt het oog naar een specifiek deel van de kamer te trekken en de aandacht op een stuk te vestigen. Het kan ook een goede manier zijn om samenhang in een kamer te creëren en samen een stropdas te maken.

Onlangs is het een trend geworden om van de sofa het accent in een kamer te maken. Een neutraal kleurenpalet met een vleugje kleur op de bank creëert een unieke look voor een kamer. Het voegt textuur, diepte en stoutheid toe aan een kamer, omdat het onmogelijk is om een ​​felgekleurde sofa te missen in een neutraal kleurenpalet.

Een feloranje bank omringd door grijs meubilair of een fel paarse sofa in een witte ruimte, maken uw ruimte modern, luxueus en onvergetelijk voor iedereen die hem bezoekt. Een enkel meubelstuk kan een geheel nieuwe esthetiek creëren in een anders neutrale ruimte.

Rijke textuur
Textuur op sofa’s is een belangrijke moderne meubeltrend in 2018. Texturen in een ruimte kunnen differentiëren is belangrijk voor het creëren van diepte, en een grote bank of loveseat is een geweldige manier om veel textuur aan je meubels toe te voegen.

Dit kan worden gedaan door eenvoudigweg materialen te kiezen met een unieke textuur – leer, tweed, wol en kunstleer, bijvoorbeeld, zijn alle visuele materialen die een unieke textuur geven aan banken. Textuur kan ook functies op de bank omvatten, zoals tuften, naden en kussens.

sohoConcept biedt moderne banken met een verscheidenheid aan texturen die volledig kunnen worden aangepast met kleur en materiaal. We willen ervoor zorgen dat onze klanten altijd het exacte meubelstuk krijgen dat past in hun moderne inrichting.

Element banken
Elementbanken worden steeds populairder als mensen nieuwe en unieke manieren vinden om ze in verschillende ruimtes te gebruiken. Van sectionele sofa’s werd ooit gedacht dat ze alleen voor grote woonkamers waren, maar nu zijn nieuwe types moderne sectionele sofa’s in verschillende vormen, waardoor ze kunnen worden gebruikt in kleinere ruimtes, lobby’s en als scheidingswanden.

Elementbanken zijn ideaal voor ruimtes met veel bezoekers. Of je nu een grote familie hebt die plekken nodig heeft om in je studeerkamer te zitten, of je bent een restaurant dat voor grote partijen zorgt, sectionele banken kunnen het antwoord zijn. Moderne element banken hebben verschillende vormen, met langere of kortere chaises die soms omkeerbaar zijn, hogere ruggen en meer demping.

Bankstellenshop biedt verschillende sectionele banken die zowel in huizen, appartementen als bedrijven kunnen worden gebruikt. Onze nieuwe Paloma sectionele bank heeft ronde randen en strakke lijnen, die een verbazingwekkende textuur voor een kleine ruimte bieden. Onze sectionale bank van Taxim heeft vierkante randen met verbazingwekkende tufting op de kussens, waardoor het perfect is voor een zit- of zitkamer. Bekijk al onze sectionele banken in onze catalogus!

meetkundig
Geometrie is vaak een trend in moderne meubels, en moderne banktrends passen hier. Het creëren van een esthetiek van geometrische vormen in een kamer met tafels, decor, kleedjes en stoelen kan worden samengebonden met een grote bank.

Moderne banken met rechte, rechthoekige lijnen passen heel goed in een geometrisch schema. Door ervoor te zorgen dat alle lijnen recht zijn, zoals de Divan Sofa, kunt u andere vormen in de kamer contrasteren. Wanneer je een geometrische esthetiek gebruikt, moet je ervoor zorgen dat al je stukken in elkaar passen en hun eigen vormen creëren.

Comfort
Een focus op familie, vrienden en het huis in de afgelopen jaren heeft comfort een steunpilaar van moderne banktrends. Het hebben van diepe kussens, dikke ruggen, veel kussens en plaids, en zachte materialen is een moderne banktrend waar we na een lange dag achter kunnen komen!

De Hollywood Sectional en Boston Sofa zijn twee voorbeelden van moderne, stijlvolle banken, maar bieden dat comfort dat iedereen hunkert naar hun ontwerp. Moderne banken hebben die passen bij hedendaagse trends is geweldig, maar als het niet comfortabel is om erin te zitten, wat hebben ze dan voor zin?

Het gebruik van dikke kussens en veel kussens kan bijdragen aan uw inrichting, aansluiten bij andere hedendaagse banktrends en comfort bieden bij u thuis of op kantoor.

Bekijk het nieuwste in moderne banktrends
Bekijk onze catalogus voor de nieuwste moderne bankstijlen en trends. Wij voegen altijd nieuwe en unieke producten toe aan onze moderne meubellijn om de moderne banktrends voor te zijn.

Wat uw interieurontwerp, inrichting en kleurenschema ook zijn, wij kunnen de moderne sofa vinden die bij u past. Neem vandaag contact met ons op over onze moderne banken!