5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Wasmachine reparatie Lelystad snel en betaalbaar

Wasmachine reparatie in Lelystad

 

De huidige wasmachines zijn ingewikkelde machines met uitstekende functies, maar kunnen tal van soorten problemen hebben. Witgoed reparatie Lelystad beschikt over de professionele opleiding en expertise om uw wasmachine probleem te diagnosticeren en dit snel en betaalbaar te repareren.

 

 

Veelvoorkomende wasmachine problemen:

 

Of het nu gaat om een ​​bovenlader of een wasmachine die aan de voorzijde wordt geladen, u ondervindt mogelijk enkele van deze veel voorkomende problemen:

 

 • Start niet of heeft geen stroom
 • De wasmachine lekt
 • De trommel draait niet
 • Te luidruchtig of maakt vreemde geluiden
 • De wasmachine is uit balans
 • Heeft een slechte geur
 • Foutcode op het display
 • Kleding wordt niet goed gereinigd

 

Als u een van deze problemen ondervindt, kunt u snel een afspraak maken met Witgoedservice Holland via onze website.

 

Wasmachine en reparatie service

 

Ongeacht het probleem dat u ondervindt, hebben de monteurs bij Witgoedservice Holland de ervaring en onderdelen om uw wasmachine snel te repareren. We zijn getraind om zowel de elektrische systemen als de leidingen te onderzoeken en zullen dingen zoeken zoals pompstoring / verstopping, motorstoring, lagers / klepslijtage of fout in het bedieningspaneel. Met een onderzoek van uw machine, zullen wij het probleem lokaliseren en u voorzien van een volledig prijsoverzicht. Zodra we uw vragen hebben beantwoord en goedkeuring hebben gekregen voor de reparatie, zullen we uw machine snel repareren.

 

Wij gebruiken vaste tarieven rekenen geen voorrijkosten en parkeerkosten en we houden ons aan onze offertes, zodat u erop kunt vertrouwen dat u een eerlijke prijs betaalt voor onze deskundige service.

 

Dingen die u kunt controleren voordat u ons belt

 

U wilt uw wasmachine nooit uit elkaar halen (laat dat over aan de professionals), maar er zijn een paar eenvoudige dingen die u kunt controleren voordat u ons belt:

 1. Zorg ervoor dat de stroom naar behoren werkt en de stroomonderbreker niet wordt geactiveerd. Probeer de wasmachine gedurende 15 minuten te ontkoppelen om hem te resetten.

 2. Kijk onder de wasmachine om te zien of deze waterpas is. Is het verschoven? Zit er iets onder de benen?

 3. Zijn er losse onderdelen die de oorzaak van het probleem kunnen zijn?

 

Als u het probleem niet kunt identificeren, belt u ons. Zorg ervoor dat u het model- en serienummer van uw apparaat hebt, zodat we voorbereid kunnen zijn op uw service. Ons team van ervaren witgoed monteurs zullen het probleem identificeren en verhelpen tegen een betaalbare prijs.

 

https://www.witgoedserviceholland.nl/witgoed-reparatie-lelystad/