5-S Webgids
Auto’s en Motoren

Wat is de beste leasemaatschappij voor zzp’ers?

Als je zelfstandig ondernemer bent heb je vervoer nodig om een bezoek te brengen aan de klant, om op locatie te komen of om je materialen te vervoeren. Het is fijn als je hiervoor een auto hebt waarmee je voor de dag kunt komen. Zo’n auto, of een geschikte bedrijfsbus, kan al snel veel geld kosten. Je kan er dan voor kiezen om een auto of bus aan te schaffen, maar leasen is ook een optie. Maar hoe vind je nu de beste leasemaatschappij voor zzp’ers? Dat vertellen we hier! 

 

Leasevergelijker voor zzp’ers 

Iedere zzp’er heeft zijn eigen wensen en behoeften als het om vervoer gaat. Ook als je geïnteresseerd bent in zakelijk of private lease, heb je bepaalde voorkeuren. Hoe handig is het als je in één overzicht hebt welke aanbieders er zijn en wat hun voor- en nadelen zijn? Dat kan! Want bij deze leasevergelijker voor zzp’ers staat dat allemaal op een rijtje. Er zijn veel verschillende leasemaatschappijen onderzocht en vanuit daar is een handig overzicht gemaakt. Met één klik op de link zit je zo bij de desbetreffende leasemaatschappij. 

 

Waar moet je op letten als zzp’er? 

Er zijn ontzettend veel leasemaatschappijen en dat maakt dat er voor iedereen een geschikt aanbod is. Toch zijn er nog een aantal zaken waar je op moet letten bij het zoeken naar de juiste leaseauto. Het is namelijk verleidelijk om voor de goedkoopste aanbieder te gaan, maar dat is niet altijd de beste keuze. Als je een leasecontract gaat afsluiten, krijg je ook te maken met het eigen risico. Dit houdt in dat wanneer je schade rijdt, je eerst een eigen risico moet betalen. Per leasemaatschappij is het afhankelijk hoe hoog dit bedrag is. Wat ook goed is om naar te kijken tijdens het zoeken naar de beste leasemaatschappij voor zzp’ers. 

Wat zijn de voordelen van een auto leasen?

Het leasen van een auto als zzp’er biedt een aantal voordelen. Laten we beginnen bij een duidelijk kostenoverzicht. Je betaalt een vast bedrag per maand waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Dit zorgt ervoor dat jij als zzp’er weet waar je aan toe bent. Ook heeft het leasen van een auto minder risico’s dan het kopen van een auto. In de meeste gevallen, zoals bij Ikrij.nl, heb jij namelijk geen verantwoordelijkheid voor onderhoud. Handig toch? Ook heeft deze leasemaatschappij nog een aantal andere voordelen. Zo kan je je huidige auto aan hen verkopen en kan je korting op je maandbedrag ontvangen. 

 

Gerelateerde artikelen

Sloopauto verkopen aan autosloperij

Camperverhuur luxe camper

Tips voor het halen van je eerste rijexamen