5-S Webgids
Winkelen

Wat kun je allemaal met een Bosch Keukenmachine?

Een Bosch keukenmachine: dé must-have in elke keuken! Deze veelzijdige foodprocessor beschikt wel over meer dan 40 functies. In dit blog ga ik je uitleggen wat je allemaal met een Bosch keukenmachine kan en wat voor voordelen de machine met zich meebrengt. Geloof me, dit apparaat wil je. 

Wat is een Bosch keukenmachine?

De Bosch foodprocessor is een apparaat die veel verschillende keukenhandelingen kan uitvoeren. De keukenmachine beschikt dan ook over meer dan 40 functies. In plaats van dat je allemaal verschillende apparaten voor allemaal verschillende handelingen in je keuken hebt staan, is het veel functioneler om gewoon één multi-foodprocessor aan te schaffen. Het bespaart je een hoop ruimte!

De functies van een Bosch keukenmachine

Volgens mij heb ik het nog niet benoemd, maar wist je dat deze keukenmachine meer dan 40 functies heeft? Wel? Oh. Toch zal ik even voor je op een rijtje zetten wat je allemaal met een Bosch keukenmachine kan: 

 • Snijden, hakken en raspen

 • Kloppen en mixen

 • Licht én zwaar brood/pizza deeg kneden

 • Sappen en smoothies maken

 • Kruiden en noten hakken/vermalen

 • Gehakt maken

Dus, wilde je bijvoorbeeld altijd al je eigen pasta, een proteïne smoothie of eigen gehakt maken? Het kan dus allemaal met de Bosch keukenmachine. 

De voordelen van een Bosch keukenmachine

Naast dat deze veelzijdige keukenmachine over erg veel functies beschikt, neemt het nog meer voordelen met zich mee. Ook deze punten zal ik even voor je op een rijtje zetten:

Het is makkelijk op te bergen

Of je nou een kleine hoekkeuken hebt of een grote keuken met keukeneiland, de Bosch keukenmachine past overal. Juist omdat je veel andere apparaten weg kan doen, omdat de keukenmachine die functies nu allemaal vervuld, heeft elke keuken ruimte voor een foodprocessor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over hoe je de machine in hemelsnaam kwijt moet. 

Beschikbaar in veel kleuren

Ook met kleuren heeft Bosch rekening gehouden, iedereen heeft immers weer een andere smaak en andere kleur keuken. Zo is de keukenmachine er niet alleen in wit en zwart verkrijgbaar, maar kun je het ook kopen in beige of grijs. Nét even iets anders, maar alsnog een makkelijk basiskleur. 

Heeft een handige opberglade

Daarnaast beschikt de foodprocessor een handige opberglade. Zo heb je alle accessoires van de keukenmachines bij elkaar opgeborgen en gelijk binnen handbereik als je iets wilt gebruiken. Niemand houdt van rommel, toch?

Het beschikt over een ‘planetaire mengsysteem’

 

Een ‘planetaire mengsysteem’, een hele mond vol. Dit betekent eigenlijk dat de menggereedschappen zo functioneel bewegen, dat er nooit deeg aan de kom blijft plakken. Ideaal voor je brood- en/of pizza deeg dus. 

Welke Bosch keukenmachines zijn er allemaal?

Bosch beschikt over verschillende modellen keukenmachines. Allemaal met een krachtige motor en hoog in kwaliteit, zoals je van Bosch gewend bent. Probeer de Bosch MUM serie eens uit:

 • Bosch MUM2 Keukenmachine: compact maar krachtig

 • Bosch MUM4 Keukenmachine: de klassieker

 • Bosch MUM5 Keukenmachine: de ultieme culinaire droom

 • Bosch MUM6 Keukenmachine: voor simpele lichte handelingen

 • Bosch MCM3501M MulitTalent 3 Foodprocessor: je kan alle kanten op

Sta je graag in de keuken te bakken of te koken en wil je niet voor elke handeling een ander apparaat pakken? Dan is een Bosch keukenmachine dé uitkomst voor jou. Kom je er online niet helemaal uit? Laat je dan adviseren. Tip: neem eens een kijkje op Welkekeukenmachine.nl. Ze hebben hier een enorm aanbod van verschillende merken keukenmachines. Duurzaam en goed voor je portemonnee!

Gerelateerde artikelen

Trouwen met bijzondere ringen

Dames booties kopen? Hier moet je op letten.

Waar let je op bij het kopen van wieltjes