5-S Webgids
Electronica en Computers

Wat te overwegen bij het kopen van smartwatches, welke topmerken heb je beschikbaar?

Een smartwatch kopen, zelfs gemaakt door uw favoriete luxemerk, kan ontmoedigend zijn vanwege alle opties en functies. We bieden u de volgende punten om te onthouden bij het kiezen van een smartwatch:

1. Compatibiliteit

Zorg ervoor dat de luxe smartwatch die u kiest compatibel is met uw smartphone. Zonder volledige compatibiliteit kunt u niet alle functies van de smartwatch ontdekken.

2. Functies

Als je fit bent, kies dan voor een luxe smartwatch met een hartslagsensor en GPS-tracking om je route in kaart te brengen.

3. Levensduur batterij

Probeer hier niet te kraken … ja, we hebben het over batterijen, niet over bewegingen! Luxe smartwatches evalueren hun autonomie op basis van hun typische gebruik. Modellen die meer op analoge horloges lijken, gaan langer mee, maar hebben geen aanraakschermen waarvoor smartwatches zo populair zijn.

4. Aanpassingen

Voor ultieme luxe, zoek naar aanpassingsopties voor afwerking, bandmateriaal en het toevoegen van diamanten of andere sieraden. Zorg er naast fysieke aanpassingen voor dat je de functies van je smartwatch leuk vindt of dat je deze functies ook kunt aanpassen. Meldingsinstellingen moeten bijvoorbeeld gemakkelijk kunnen worden gewijzigd, zodat uw e-mailmelding van uw smartwatch de opera-uitvoering niet onderbreekt.

Hebben we uw interesse getoond om ‘slim’ te worden? Laat het ons weten in de reacties hieronder? Vind je dat de luxemarkt volledig moet bewegen of zich moet onthouden?

Bvlgari smartwatches

Bvlgari betrad de luxe smartwatch-markt met de Diagono Magnesium, waarmee contactloze betalingen, toegang tot persoonlijke gegevens en smart lock-functionaliteit mogelijk zijn. Gemaakt van magnesium en keramiek, profiteert de Diagono van NFC-technologie.

Aangedreven door Android-technologie, krijgt de TAG Heuer Connected Modular 45 smartwatch geweldige beoordelingen over de aanpassing ervan.

Klanten kunnen het materiaal en de kleur van de ring, de armbanden en meer kiezen om van deze smartwatch je eigen creatie te maken. Kies witgoud en diamanten en je hebt de meest luxueuze en duurste smartwatch op de markt aangepast.

Breitling smartwatches

Breitling heeft ervoor gezorgd dat elk aspect van hun Exospace B55 in Zwitserland is gemaakt, inclusief de applicatie. De Exospace B55 biedt een reeks traditionele Breitling-functies en slimme functies die gemakkelijk te vinden en te gebruiken zijn, een indrukwekkende luxe smartwatch die speciaal is ontworpen voor piloten en watersporters.

Breitling beweert dat de Exospace het eerste verbonden chronograafhorloge is en een elektronische toerenteller, een countdown / countdown-systeem, chronovlucht en chronoregatta voor vlucht- en regatta-opnametijden, plus geheugen omvat vertrek en aankomst.

https://electronicagadgets.nl/smartwatch-samsung/

Gerelateerde artikelen

Voorbeeld van een Camper Elektra Schema

Groepenkast vervangen door Elektricien Utrecht 24/7

Internet via televisie. Een korte IPTV gids.