5-S Webgids
Image default
Vakantie

Actieve huttentocht door Oostenrijk

Bent u op zoek naar een avontuurlijke vakantie, bijvoorbeeld een huttentocht door Oostenrijk? Bij Tirol Outdoor Experience kunt u verschillende avontuurlijke vakanties boeken! Vandaag vertel ik wat over deze vakanties en waarom u echt een van deze vakanties moet boeken.

Passie voor bergsport

Bij Tirol Outdoor Experience hebben ze echt passie voor bergsport, dit kunt u zeker terugzien in de vele reizen die zij aanbieden door Oostenrijk! De Oostenrijkse Alpen en Dolomieten zijn echt prachtig. Iedereen moet dit eens hebben meegemaakt in zijn of haar leven. U kunt pas echt optimaal van deze natuur genieten als u een huttentocht maakt. Tirol Outdoor Experience biedt compleet verzorgde huttentochten door de Dolomieten en door Oostenrijk zelf. Het is dus echt een actieve vakantie in Oostenrijk!

Huttentocht door Oostenrijk

U kunt bij Tirol Outdoor Expierence kiezen voor veel verschillende reizen door Oostenrijk heen. U kunt bijvoorbeeld van de Duitse stad Obersdorf door Oostenrijk heen lopen om de vakantie in het Italiaanse Merano te beëindigen. Alle reizen zijn onder begeleiding van een ervaren gids. Deze vakanties zijn dus niet alleen te boeken als u al vaker in de bergen bent geweest, maar ook als het uw eerste keer is. Naast al deze huttentochten kunt u ook kiezen voor een actieve vakantie met diverse cursussen in de bergen.

Familievakanties

Ook voor gezinnen biedt Tirol Outdoor Experience verschillende reizen aan! Bij elke reis die voor gezinnen geschikt is, staat aangegeven vanaf welke leeftijd deze reis te volgen is. Wilt u uw hond ook meenemen? Ook dit verschilt per reis. Bij elke reis staat aangegeven of uw hond ook mee kan. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u uw reis boekt!

Boek gelijk uw reis!

Hebt u interesse gekregen in een van de reizen van Tirol Outdoor Experience in het prachtige Oostenrijk? Dan kunt u gelijk een van de reizen boeken. Uiteraard is het ook mogelijk om een reis te boeken buiten de aangegeven periodes of om een op maat gemaakte reis te krijgen. Hiervoor dient u contact op te nemen zodat de mogelijkheden kunnen worden bekeken. Zie ik u binnenkort in de Oostenrijkse Alpen?

https://www.tiroloutdoor.nl/