5-S Webgids
Image default
Sport

ZAR boten, een uitgebreider assortiment aan geweldige boten voor iedereen

Het uitgebreide assortiment van ZAR Formenti is van een bijzonder hoogstaande kwaliteit. Unieke RIB boten die zich onderscheiden door compacte buitenmaten tegenover grootse binnenruimte, bergruimte en vaareigenschappen. Alle onze modellen hebben een uniek ontwerp en worden met de hand gebouwd van de meest duurzame materialen. Ook de afwerking en gebruikte materialen zijn van topniveau. ZAR Formenti heeft op het gebied van RIB boten niet alleen de beste vaareigenschappen, maar ook de beste binnenruimte en waterligging.

Hoogwaardige kwaliteit en prachtige designs staan bij ZAR centraal
ZAR Formenti staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en prachtige designs. Onder de beschikbare modellen is voor ieder wat wils. De rubberboten worden handmatig gebouwd met de meest duurzame materialen voor een optimale levensduur. Voor comfortabel vaarplezier kiest u voor ZAR Formenti boten. Een van de kleinere modellen van de ZAR Formenti serie! Ontworpen met een ongelofelijke passie. Gemaakt met de grootste precisie en expertise. En in zijn geheel met de hand gemaakt in Italië. De ZAR 43 is een grote sprong voorwaarts op het gebied van design, functionaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Alle eigenschappen van het merk ZAR Formenti zijn via dit model naar een nog hoger niveau getild. De V-kiel is voor een superieure handeling en comfort op het water.

De ZAR 43 is een van de meest populaire modellen
De sterke bodem maakt een ruime deck mogelijk. Deze boot blinkt uit in klasse en kwaliteit. Bij de ZAR 43 zijn er genoeg zitplaatsen voor 7 personen. Ideaal om met uw partner een avontuurlijk middagtochtje te maken. Deze luxe RIB boot staat bekend om haar wendbaarheid op het water en zal u onwaarschijnlijk veel vaarplezier opleveren. Een must have voor het hele gezin. Er zijn diverse opties beschikbaar voor deze kleine maar zeer luxe RIB boot. De ZAR 43 is dan ook geheel naar eigen wens samen te stellen. De boot beschikt over 2 aparte zonnedekken die bijna zo groot zijn als een tweepersoonsbed. De boot biedt veel bergruimte in grote bergkasten en verliest geen enkel moment haar hoogwaardige comfort. Tevens heeft het een complete nautische kampeertent met 2 kamers. De ZAR 43 biedt een leefruimte, bergruimte en veiligheid die zelfs traditionele RIB’s vaak moeilijk kunnen geven.

Nieuw op het water? Denk dan eens aan een ZAR Mini boot!
Er zijn zelfs ‘instap’ modellen onder de naam ZAR Mini verkrijgbaar. Luxe en hoogwaardige rubberboten met de herkenbaarheid in design en kwaliteit van ZAR Formenti. Zo zijn er al ZAR Mini boten verkrijgbaar ruim onder de duizend euro. De ‘FUN’, ‘AIR’, ‘ALU’, ‘RIB’ en ‘LUX’ modellen zijn respectievelijk in kwaliteit en comfort opgebouwd, met ieder een eigen uniek en stijlvol ontwerp. Het paradepaardje van de ZAR MINI boten is de Interceptor. Dit is de enige aluminium RIB groter dan vijf meter en één Formenti’s grootste innovaties van de afgelopen jaren. De Interceptor is onder andere razend populair voor militaire en andere professionele overheidsambachten. Of u nu een boot zoekt om te waterskiën, een rustig weekendje op het water en zonnebaden op het zonnedek of voor het maken van avontuurlijke boottochten op zee. Voor iedereen is er wel een ZAR Formenti boot te vinden.