5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Een moderne pooltafel met een handig ingebouwd dressoir

Voor het bewaren van al je poolaccessoires is het handig om een stijlvol meubelstuk te hebben waar je alles in kunt bewaren. Het elegante Fusion dressoir is hier perfect voor.

Wanneer de pooltafel een eettafel wordt
Als het biljartspel voorbij is, moet niet alleen de professionele biljartset, maar ook de andere gebruiksvoorwerpen zorgvuldig opgeborgen worden. Daarbij moet niet zomaar een kast of dressoir gekozen worden. Vooral de gevoelige keuen kunnen beschadigd worden door een verkeerde opslag. Precies daarom moet vanaf het begin een geschikte ladekast gekozen worden. Dit heeft twee verschillende redenen. Enerzijds voorkomt een juiste opslag mogelijke beschadigingen of krassen. De andere reden heeft te maken met het uiterlijk. De sfeer en het totaalbeeld worden natuurlijk compleet gemaakt door het meubilair dat bij de pooltafel past. Daarom is de Fusion ladekast bij uitstek geschikt als aanvulling op je design pooltafel.

Het Fusion dressoir: een echt stijlvol product
Het concept van het dressoir combineert een moderne uitstraling met perfecte opbergruimte. Het Fusion dressoir biedt voldoende ruimte voor de hele biljartuitrusting. Met een lengte van 212 centimeter past hij ideaal in elke huiskamer. Het unieke uiterlijk van het Fusion dressoir wordt gekenmerkt door prachtig afgewerkt hout. Het ontwerp ervan kan speciaal aan de pooltafel en de afzonderlijke zitplaatsen aangepast worden. Het concept van het Fusion dressoir is niet alleen praktisch, maar tegelijk stijlvol. Een apart vak, speciaal gemaakt voor de keuen, vormt het rechter deel van de ladekast. Het ontwerp van de hele voorkant kan individueel door de klant gekozen worden.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen kleuren en materialen:

  • Mat wit
  • Mat zwart
  • Hoogglans wit
  • Walnoot
  • Witte eik

en vele andere kleurvariaties kunnen gekozen worden.

Zo kan de klant zelf kiezen welk ontwerp het beste in zijn woonruimte past. Behalve de biljartaccessoires kan ook het tafelblad voor het poolen in het dressoir opgeborgen worden. Met dit geraffineerde concept hoef je je geen zorgen meer te maken over al je accessoires.

De moderne Fusion pooltafel en zijn overtuigend totaalconcept

Achter het ontwerp van de eetkamer pooltafel gaat een geraffineerd totaalconcept schuil. Dit omvat niet alleen de passende zitmeubelen en professionele accessoires, maar ook een passend dressoir. Door dit totaalconcept van Fusion vormen de afzonderlijke meubelstukken samen een complete en prachtige look voor in de woonkamer of eetkamer. Elke fabrikant onderscheidt zich door zijn eigen persoonlijke touch. Dit is ook het geval met Fusion, als de bekendste fabrikant van pooltafels.

Het merk geeft elk van de geproduceerde meubelstukken een onmiskenbare eigenheid. Dit wordt dan weerspiegeld in de totale uitstraling van de woonkamer. Daarom moet elk meubelstuk van dezelfde fabrikant gekocht worden. Fusion is precies de juiste fabrikant hiervoor. Fusion inspireert niet alleen door middel van de Fusion poolttafel, maar ook door allerlei andere kenmerken.

De hoge kwaliteit in alle aangeboden producten is kenmerkend voor Fusion en onderscheidend van de concurrentie. Bovendien is er een zorgvuldige verwerking van alle gebruikte materialen, waarmee de hoge kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarom is Fusion de perfecte fabrikant voor je multifunctionele eettafel en alles wat erbij hoort. Of je nu een eettafel of een pooltafel zoekt, bij Fusion vind je het optimale totaalconcept.