5-S Webgids
Image default
Verbouwen

3 aandachtspunten bij het kiezen van een verhuisbedrijf

Wanneer je gaat zoeken naar een lokaal verhuisbedrijf in Bergen op Zoom of Roosendaal, kom je op internet talloze bedrijven tegen die hun diensten aanbieden. Hoe maak je dan als particulier een goede keuze? Wat zijn belangrijke aandachtspunten? En hoe weet je of het bedrijf dat zorg moet dragen voor je inboedel betrouwbaar is? In dit artikel benoemen we twee concrete punten waarmee het kiezen van een verhuisbedrijf stuk makkelijker wordt.

Een lokaal verhuisbedrijf scheelt in de kosten

Kies voor een lokaal verhuisbedrijf dat bij jou in de regio werkzaam is. Dat scheelt bijvoorbeeld in de voorrijkosten. Een verhuisbedrijf die ook een opslagservice biedt in de regio heeft vaak een opslag bij Etten-Leur of Roosendaal. Dat is makkelijk wanneer je nog spullen uit de opslag nodig hebt. Dan wil je niet steeds een eind moeten rijden om bij je inboedel te kunnen. Bovendien zijn de transportkosten lager wanneer het verhuisbedrijf naar een opslag in de buurt kan rijden. Informeer altijd naar de transportkosten bij een verhuisbedrijf en hoe deze zijn opgebouwd. Soms kan het voordeliger zijn om een totaalprijs af te spreken.

Kies voor zekerheid met het Erkende Verhuizers kenmerk

Dan komen we aan op het tweede punt, hoe weet je of een verhuisbedrijf in Bergen op Zoomdat je via internet hebt gevonden betrouwbaar is? Ga op zoek naar het Erkende Verhuizers kenmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de partij waar je mee te maken hebt is aangesloten bij de brancheorganisatie. En dat betekent dat het bedrijf bewezen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid biedt bij iedere verhuizing. Dat geldt zowel voor het verhuizen van je inboedel maar ook voor een inpakservice of opslag in Roosendaalen omstreken.