5-S Webgids
Industrie

3 nieuwste trends op het gebied van een houtboor

De laatste tijd zien worden er steeds meer houtboren aangeschaft door bedrijven, maar ook door hobbyklussers. Het product is het laatste jaar erg populair geworden als product, omdat door de corona crisis steeds meer mensen zijn gaan klussen met hout of andere bezigheden. Maar de houtboor was specifiek erg populair onder de categorie boren. Daarom hebben we nu opnieuw gekeken naar de nieuwst trends op het gebied van de houtboor.

Houtboren worden voor steeds meer klussen gebruikt

Niet alleen viel het op dat de houtboren vaker langs de toonbank werden gehaald, maar ook dat meerdere mensen deze voor andere soorten klussen nodig hadden. Normaal gaan we er van uit als je een houtboor nodig hebt, om een gaat te maken in een balk om iets vast te zetten. Maar omdat sommige houtboren van goede kwaliteit zijn gemaakt, kunnen deze ook voor muren worden gebruikt. Natuurlijk zijn ze daar niet voor gemaakt en wordt er geadviseerd om het niet te doen, maar toch vinden mensen het een prettig systeem. Daarbij hoeven ze dan geen extra ander soort boor te halen voor een bepaalde klus.

Het is een investering voor een langere periode

Houtboren zijn in het algemeen van zeer goede kwaliteit, het ligt er wel aan waar je ze koopt en van welk merk. Maar deze boren gaan snel kapot na een paar keer in gebruik. Het is echt een investering voor een langere periode. Soms is de elektrische boor gewoon stuk, maar dan heb je zelf nog de houtboren die op jouw volgende elektrische boor passen en daarmee verder kan, ideaal.

Houtboren sets worden steeds meer verkocht

In het begin van de corona periode, werden houtboren allemaal per stuk verkocht. Maar de bouwmarkten en producenten zagen ook dat dit erg onhandig was en dat ze meer konden verdienen als ze bundels of sets gingen verkopen. Veel consumenten hebben alles liever in een keer bij elkaar, zodat ze niet veel geld hoeven uit te geven voor vijf verschillende boortjes. Daarom zijn de sets erg populair geworden en zijn deze ook erg snel uitverkocht.

Gerelateerde artikelen

Werken in de logistiek?

Als u een Doosan-heftruck wilt kopen, rekent u op deze expert

Zware graafmachines huren?