5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

7 voordelen van een buitenschilderij

Ben jeop zoek naar een eyecatcher voor in de tuin of balkon? Het is erg lastig, want er is namelijk zoveel keuze! Heb je wel eens gedacht aan een buitenschilderij? Een buitenschilderij brengt de gezellige sfeer van binnen naar buiten en valt onmiddellijk op. Wij geven je 7 voordelen om waarom je een buitenschilderij zou aanschaffen dit jaar.

1. Kies je eigen formaat of ga XXL

Heb je een grote of kleine tuin? Geen probleem. Een tuinposter kan op een tuinhouten frame tot wel 5 meter breed/hoog en 170 cm hoog/breed geleverd worden. Pak het meetlint erbij en kies je eigen formaat.

2. Je hoeft helemaal niet handig te zijn

Wij snappen wel dat niet iedereen handig is met een boormachine en een aantal spijkers. Dit hebben wij voor je opgelost door de tuinposters te voorzien van een uniek en onzichtbaar ophangsysteem. Het ophangsysteem wordt opgespannen op een frame, waardoor alleen het doek zichtbaar is. Je tuinposter hangt binnen een minuut. Klik en klaar!

3. Duurzame frames

Duurzaam geïmpregneerd tuinhout. Dit klinkt ingewikkeld, maar betekent tuinhout dat ontzettend lang meegaat en ook nog eens goed is voor het milieu. Het hout wordt speciaal geselecteerd. Er wordt geen gebruik gemaakt van verlijmd hout. Wij maken voor onze tuinposters gebruik van kwalitatief hout, dat jaren meegaat.

4. Weerbestendige buitenschilderijen

Zomer, lente, herfst en winter. Het buitenschilderij is geschikt voor alle seizoenen. Een heftige storm of een zonnige dag? De tuinposter kan het allemaal aan. Daarnaast krijg je 3 jaar lang kleurgarantie. Als dat niet overtuigend is?

5. Eigen foto uploaden

Tegenwoordig hebben we allemaal de kans om de mooiste foto’s vast te leggen op je eigen smartphone. Het is dan ook mogelijk om je eigen foto snel te uploaden en te laten afdrukken op een tuinposter. Zo kun je je vrienden en familie imponeren met je eigen foto op je buitenschilderij!

6. Genoeg keuze

Blijkt zelf een foto nemen niet zo aardig te lukken? Dat is ook geen probleem. De website is gevuld met meer dan 4.500 foto’s om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een prachtig landschap, kleine straatjes van Italië of een foto van kleurrijke bloemen. Het enige wat je hoeft te doen is op de bestelknop te klikken.

7. Makkelijk schoon te maken en amper onderhoud nodig

De tuinposters zijn ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Vergeet de flessen schoonmaakmiddel, schuursponsjes of emmers water om jouw tuinposter schoon te maken. Gewoon een doekje en klaar.

https://www.tuinposter.nl