5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Prachtige canvas doeken op de markt voor tegen de muur

Prachtige canvas doeken voor tegen de muur vind je al jaren bij Canvaswinkel.nl. Het lijken wel schilderijen, maar dan wel canvas schilderijen of gewoonweg canvas doeken. Misschien is dit wel de decoratie waar je al een tijdje naar op zoek bent?

De trendsetter in canvas doeken

Bij canvaswinkel.nl maken ze gebruik van de beste materialen om hun canvas doeken te vervaardigen. Ze waren dan ook de eerste op de markt met canvas schilderijen en zijn hun doeken blijven perfectioneren. Levendige kleuren, krasvrij en UV-bestendig, het zijn maar enkele eigenschappen van de canvas doeken die je bij canvaswinkel.nl kunt bestellen. Dat bestellen gaat overigens super eenvoudig en zonder risico.

Ontelbare mogelijkheden voor op je canvas doek

Het belangrijkste wanneer je een canvas gaat bestellen? De foto natuurlijk die erop staat. Bij canvaswinkel.nl heb je de keuze uit duizenden foto’s, netjes opgedeeld in verschillende categorieën. Dieren, stranden of misschien wel een Japanse tuin, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op je canvas. Maar net zo goed kun je je eigen foto op je canvas laten drukken. Zo personaliseer je je canvas schilderij, zonder dat het je een cent meer kost. Je foto uploaden is snel gebeurd.

Meer dan enkel canvas schilderijen

Natuurlijk kun je kiezen voor een canvas schilderij, maar net zo goed laat je je schilderij drukken op dibond. Dit materiaal valt in de smaak bij fotografen. Galerijen zweren bijvoorbeeld bij dibond. Daarnaast zijn ook ook plexiglas, een zelfklevende doek of posters mogelijk. Je bent dus helemaal niet beperkt tot een canvas doek. Stuk voor stuk kun je deze opties online bestellen en wanneer je de afmetingen ingeeft ken je ook gelijk de kostprijs, zonder verrassingen of bijkomende kosten.

Maatwerk zonder meerkost

In tegenstelling tot bij een schilderij, waar je steeds aan de standaard maten gebonden bent, bestel je je canvas doek op maat. Dit wil zeggen dat je de exacte afmetingen via de website kunt ingeven en dat je canvas doek tot op de centimeter nauwkeurig wordt afgeleverd. Zo bekom je dus een canvas schilderij dat perfect op maat is en past binnen de voorziene ruimte. Je doek is niet te groot of te klein, maar perfect. Reken maar dat je het verschil merkt in je woonkamer of andere ruimte.

Surf naar canvaswinkel.nl, droom weg bij de mogelijkheden en stel je eigen canvas doek samen. Na het ingeven van de afmetingen en het materiaal zie je gelijk hoeveel je canvas schilderij kost en is het een fluitje van een cent om een canvas te bestellen. Join the club en pimp je woonkamer met een prachtig decoratiestuk.

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-doeken/