5-S Webgids
Image default
Bedrijven

AcoustIQ

U kent het wel: u zit in een vergaderruimte en er wordt veel gepraat en gediscussieerd. Het gaat over belangrijke onderwerpen en beslissingen. Regelmatig kunt u uw overbuurman niet verstaan, door de galm in de ruimte, erg hinderlijk want het beperkt uw deelname aan de bespreking. Een ander voorbeeld: u bent bij een muziekoptreden, maar de prachtige muziek komt niet goed over door de matige akoestiek van de zaal. Dit zijn beide erg vervelende ervaringen, waarvoor echter een niet ingewikkelde, maar erg doeltreffende oplossing is: akoestisch spuitwerk.

Akoestische oplossingen voor beter geluid

Dé oplossing die galm laat verdwijnen en geluid beter laat klinken is er één waar AcoustIQ expert in is. Haar medewerkers kunnen ieders geluidservaring fors verbeteren door bijvoorbeeld een akoestisch plafond aan te brengen. Ze hebben er hun passie van gemaakt om mensen blij te maken met een veel beter geluid in de ruimtes waar ze vaak verblijven.Het werkplezier gaat flink omhoog als je elkaar gewoon normaal en goed hoort en er geen communicatiemisverstanden ontstaan. Het plezier tijdens een gezellige avond wordt niet verstoord doordat sommigen een gesprek niet helemaal kunnen volgen. Uw concertervaring verbetert van matig of goed tot uitstekend.

AcoustIQ voor meer geluidservaring

Voor akoestische optimalisatie gebruikt AcoustIQ alleen kwaliteitsproducten, zoals Sprayplan en Acanor. Voor ieder akoestisch probleem is een oplossing. Akoestische spray zorgt voor het beter absorberen van geluid. Dit vermindert de nagalm flink, waardoor het geluid direct veel beter en prettiger wordt. Akoestisch spuitpleister is er voor ieder budget.

Indien nodig kan er een dikkere laag worden aangebracht. Onze medewerkers bekijken ter plekke wat voor u, en vooral in uw situatie, de beste oplossing is. Dit akoestische spuitwerk kan op elk niveau en heeft een onbeperkte levensduur. Vraag AcoustIQ om een offerte en geniet binnenkort van kwalitatief beter geluid.