5-S Webgids
Image default
Onderwijs

Volg een mode opleiding en word een betere adviseur

Als je in de mode werkzaam bent dan kan je met een aanvullende mode opleiding ervoor zorgen dat jij je klanten nog beter kunt adviseren. Sommige mensen vinden het erg lastig om kleding te kopen. Ze hebben geen idee wat hen leuk staat en blijven daarom vaak hangen in hetzelfde. Soms kan een compleet andere outfit veel goed voor iemand doen. Als je een goede mode opleiding hebt gevolgd kun je de bezoekers van de modezaak waar je werkzaam bent optimaal adviseren bij het maken van een goede keuze. Dit kan gaan om casual kleding, maar natuurlijk ook om een outfit voor een bijzondere gelegenheid.

Help uw klanten om er goed uit te zien

Met een korte mode opleiding kun je al veel extra kennis opdoen om klanten goed te adviseren over hun kledingkeuze. Dit gaat niet zowel om kleurcombinaties als om de stijl van kleden. Soms kan iemand er meteen een stuk beter uitzien als hij of zij de juiste kleding draagt. Sommige mensen moeten zich voor hun werk representatief kleden en hebben er moeite mee om hierin de juiste keuzes de maken. De kleding mag niet te opvallend zijn maar moet wel stijlvol kleden. Als ervaren mode adviseur kun jij je klanten hier goed advies bij geven zodat ze met een mooie outfit de winkel verlaten.

Welke opleiding moet ik volgen om een goede modeadviseur te worden?

Als modeverkoper wil jij je klanten goed van dienst wilt zijn, dan kun je een aanvullende mode opleiding volgen om je kennis te verbeteren. Bij Detex Opleidingen volg je een vijfdaagse cursus waar zaken als textielwarenkennis en imago styling aan bod komen. Je kunt je direct online inschrijven, uiteraard kun je ook een inschrijving voor de medewerkers van jouw modezaak regelen. Op de website vind je meer informatie over deze nuttige mode opleiding waar jij of jouw personeel zeker veel van zal opsteken.

https://www.detex.nl/