5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Alles voor transformatoren vind u bij Opijnen

Opijnen biedt transformatoren en toebehoren aan tegen scherpe prijzen

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit en betrouwbare transformatoren, spoelen of voedingen? Opijnen is de absolute specialist in het leveren van al deze complexe vraagstukken. Het zeer ruime assortiment van voeding tot ringkerntrafo, dit biedt volop mogelijkheden. Hierbij staat de kwaliteit natuurlijk bovenop, net zoals een goede service en aantrekkelijke prijs. Opijnen biedt een zeer compleet aanbod, zo weet u zeker dat u niets tekort komt. Vraag ook gerust om advies wanneer u nog met vragen zit.

Maak gebruik van een ringkerntransformator van hoogwaardige kwaliteit

Een ringkerntrafo zet wisselspanning om naar een wisselspanning met andere waarde. Bij het kopen van een ringkerntransformator kan een thermoschakelaar of thermozekering worden opgenomen. Door het leveren van een lagere spanning wordt bijvoorbeeld het gebruik van een lamp mogelijk. Het ruime assortiment aan ringkerntransformators is zeer vindingrijk. U kunt er ook voor kiezen om een ringkerntrafo volledig naar eigen wens samen te laten stellen.

Kies ook voor de beste scheidingstransformator

Scheidingstransformatoren worden vaak gebruikt voor de scheepvaart of spoorwegen. Wanneer u op zoek bent naar scheidingstransformatoren bent u bij Opijnen Transformer Solutions aan het juiste adres. Dit is de specialist in het produceren en leveren van transformatoren en voedingen. De scheidingstransformatoren voldoen volledig aan de gewenste eigenschappen. Iedere gewenste scheidingstransformator kan op maat worden gemaakt, dit met behulp van het bekende RALE-computerprogramma.

Betrouwbaar en helemaal niet duur

Wanneer u op zoek bent naar transformatoren op maat, de kwaliteit en betrouwbaarheid speelt een onmisbare factor. Wanneer u kiest voor Opijnen Transformer Solutions krijgt u uitgebreid advies. Deze specialisten weten zich raad met al uw vragen en weten goed te adviseren. U kunt er ook voor kiezen om de ideale transformator naar eigen wens te laten samenstellen. Informeert u zelf eens naar de moderne mogelijkheden, dit is het onderzoeken absoluut waard.