5-S Webgids
Bedrijven

Als uw negatieve gedachten in de weg zitten

Zitten uw negatieve gedachten in uw weg of kampt u met psychische problemen waarvoor u geen uitweg ziet? Soms kan het nodig zijn om hulp van buitenaf in te roepen. Een psychiater of psycholoog kan u helpen inzicht te verwerven in uw situatie. Invivo Clinics kan helpen bij een groot scala een klachten: angst, depressie, burn-out, persoonlijkheidsproblematieken, PTSS, enzovoort. In de behandelingen worden niet de klachten, maar wel de innerlijke potentie centraal geplaatst. Vind de psycholoog of psychiater Amstelveen regio, die bij u past.

ACT therapy

Invivo Clinics maakt gebruik van de Acceptance and commitment therapy. Deze bewezen therapie richt zich op een acceptatiegerichte houding. Er wordt gefocust op uw innerlijke sterktes. De psychologen en psychiaters van Invivo Clinics helpen u om u terug in contact te brengen met uw oorspronkelijke waarden. U leert in deze therapie om uw emoties en gedachten te aanvaarden en wordt geholpen om stappen te nemen bij de problemen waar u wel wat aan kan doen. U leert zich richten op waardevolle dingen in uw leven om uw levenskwaliteit te verbeteren.

Hoe werkt ACT therapy?

De Acceptance and commitment therapy gaat uit van zes kernprocessen. Het uiteindelijk doel is om tot ‘psychologische flexibiliteit’ te komen, zodanig dat u flexibel en veerkrachtig kan omspringen met de situaties waar u tegen botst. Het komt erop neer dat u op een andere manier naar uw eigen gedachten leert kijken. U dient niet de inhoud van uw gedachten te veranderen, wel de manier waarop u ermee omgaat. Door middel van aandachtgerichte oefeningen (mindfulness) leert u uw gedachten zonder waardeoordeel waar te nemen en te aanvaarden.

Invivo Clinics in Amstelveen

Zoekt u in deze regio naar

– psycholoog Amstelveen

– pedagoog Amstelveen

psychiater Amstelveen

– …

Invivo Clinics helpt u om u met de juiste mensen in een veilige omgeving aan uzelf te werken. Deze kliniek helpt u met uw psychische klachten zodat u weer vol energie en zelfvertrouwen in het leven kan staan.

https://invivoclinics.nl/

Gerelateerde artikelen

Website verhuizen gratis

Parkeren bij het ziekenhuis in Parijs

Waterpomp kopen? Waterpompshop.nl!