5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Aluminium ramen voor altijd

Onze aluminium ramen zijn sterk, lichtgewicht en duurzaam, en leveren moderne esthetische profielen in combinatie met uitstekende prestaties. De ramen en deuren van Peeters nv, dé raamproducent, zijn veilig en robuust en zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten en deze zelfs te overtreffen. Tegelijkertijd bieden ze bij Peeters nv een volledig assortiment accessoires, designopties en configuraties en daardoor een ongeëvenaarde flexibiliteit en service.

Aluminium ramen van Peeters nv

Overweeg ook jij aluminium ramen, dan is het belangrijk om weten dat er verschillende soorten aluminium ramen en profielen zijn. De alu ramen van Peeters nv zijn puur Belgische makelij en zijn vooral gefocust op isolatie. We sommen hieronder de populairste types op voor de meeste standaard ramen- en deurenoplossingen.

  • Themis Next: De Themis is een geïsoleerd 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Themis NEXT® combineert het slanke uiterlijk van stalen ramen met alle voordelen van het energie-efficiënte aluminium. Themis NEXT® biedt een oplossing voor de meeste standaard raam-en deur oplossingen.
  • Triton HI: Triton werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van lage energiewoningen. Dankzij de grensverleggende Spidertechnology behaalt Triton Hi Uw-isolatiewaardes tot 1,0 W/m²K.
  • Apollo: Apollo is een 2-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Apollo biedt een oplossing voor de meeste standaard toepassingen van ramen en deuren en is zeer vlot te verwerken door geautomatiseerde bewerkingscentra.

De vele voordelen van alu ramen en deuren

Alu ramen en deuren hebben immers aardig wat voordelen. Omdat er met lichte materialen wordt gewerkt blijft de kostprijs meestal binnen de perken. Weet dat je bij Peeters nv steeds een vrijblijvende offerte kunt aanvragen. Omdat bij ramen en deuren meestal gewerkt wordt met glas, valt er ook veel natuurlijk licht binnen. Dit geeft een ruim gevoel. Omdat er heel wat kleuren mogelijk zijn kun je er qua stijl en inrichting alle kanten mee uit. We zien dat aluminium ramen dan ook veelvuldig opduiken bij moderne woningen met karakter.

Vraag een offerte aan voor je alu ramen en deuren

Of je nu een nieuwbouwproject aanvat of voor een stevige renovatie staat, aluminium is in principe altijd een optie. Informeer je goed en bekijk zeker enkele realisaties voor je met een partij in zee gaat. Zeker wanneer je toe bent aan renovatie zijn alu ramen het overwegen waard. Bespreek vandaag nog de mogelijkheden met de specialisten van Peeters nv en vraag een offerte aan.

https://www.peeters.com/alu-ramen