5-S Webgids
Image default
Bedrijven

De elektrotechniek specialist in Delft

Ben je opzoek naar een bedrijf dat helemaal gespecialiseerd is in elektrotechniek, dan bent je bij Groenewegen aan het goede adres! Groenewegen is een bedrijf dat al 30 jaar lang gespecialiseerd is in deze technieken. Ze helpen met het ontwerpen en het aanleggen van elektra. Ook wanneer er onderhoud nodig is aan al bestaande installaties staat Groenewegen voor je klaar. Is het probleem ingewikkeld of eenvoudig? Je kunt altijd bij ons terecht!

Op het gebied van elektrotechniek staan we voor verschillende handelingen voor je klaar. Denk hierbij aan het vervangen van een groepenkast. De meterkast is namelijk het hart van je elektriciteitsinstallatie. Hierbij is een groepenkast vervangen soms nodig. Het is belangrijk dat je hier goed op let, het mag bijvoorbeeld echt niet gebeuren dat er water in de buurt komt. Wanneer het niet goed zit daar kan er brand ontstaan of een elektrocutie.

Het is belangrijk om je schakelkast minstens een keer per jaar te laten testen. Het kan zijn dat de groepenkast is verouderd of dat er onderdelen moeten worden vervangen, wacht hier niet mee en voorkom problemen en extra kosten. Zijn er delen niet goed laat deze dan gelijk vervangen. Let er wel op dat je dit laat doen door een bedrijf met de juiste certificaten. Zorg er ook dat het bedrijf gebruik maakt van professionele producten zodat je kast langer meegaat na de reparatie. Wanneer je ervoor kiest je stoppenkast te laten maken door iemand van Groenewegen, krijg je er nog wat leuks bij. Wij willen graag dat iedereen zo veilig mogelijk leeft en daarom krijg je van ons een gratis rookmelder wanneer wij iets voor je komen maken. Op de website van Groenewegen zijn veel meer dingen te vinden wat je huis een stuk veiliger maakt, neem gerust een kijkje op onze site en verbeter zo je huis!

http://www.groenewegendelft.nl