5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Aluminium schuifpui

In ons huis hebben wij een aluminium schuifpui van Schipper Ede laten plaatsen. En dit kunnen wij iedereen aanbevelen! De kwaliteit is fantastisch en hun klantenservice is zeer goed. Wij werden aan het begin bijvoorbeeld alleen al via de website zeer goed geïnformeerd. Er stond veel informatie over hun schuifpuien. En ook een overzicht met foto’s van aluminium schuifpuien die zij eerder hebben geplaatst bij andere woningen. Daarnaast zijn ze ook heel erg klantvriendelijk. Want toen wij belden en aan gaven via de website bij hun schuifpuien terecht te zijn gekomen, werden wij direct uitgenodigd bij hun vestiging om de puien met eigen ogen te komen bekijken. Want dan konden we de kwaliteit beter bekijken. Omdat dat toch beter is dan via een foto op de website.

Daarnaast zagen wij dat er op de site nog vele recensies werden geschreven. En allemaal zeer positief. Natuurlijk kunnen ze bij Schipper Ede namelijk zelf wel zeggen dat ze goed zijn en dat je voor hen moet kiezen. Maar als de klanten het zelf zeggen, dan zal het toch wel heel erg goed zijn.

Schipper Ede

Bij Schipper Ede werden wij hartelijk ontvangen. En begeleid naar de schuifpuien toe. Deze waren inderdaad, wat al op de website erg goed naar voren kwam, van hoge kwaliteit. Hier kregen wij zeer goede uitleg over van een medewerker van hen. Vervolgens heeft iemand anders van Schipper Ede bij ons thuis enkele dingen opgemeten van hoe groot de schuifpui moet gaan worden. En heeft hij advies gegeven over voor welke wij het beste konden gaan kiezen.

Uiteindelijk is het een heel mooie schuifpui geworden met harmonica deuren. Dit zorgt ervoor dat je een veel betere opening naar buiten toe hebt. Ook de montage ervan ging zeer goed. Vriendelijk personeel en snel geregeld. Wij kunnen Schipper Ede dan ook van harte aanbevelen wanneer je een schuifpui wilt laten zetten in je woning.