5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Auto gekocht bij garage Ede

Afgelopen week hebben ik en mijn vrouw onze eerste auto gekocht bij garage Ede. Wij wilde graag een nieuwe auto kopen omdat er gezinsuitbreiding opkomst is en we het daarom niet meer gaan redden met onze kleine, maar vooral oude auto. We wilde graag deze auto vervangen omdat we ten eerste een grotere auto wilde gaan rijden en ten tweede een auto die toch iets betrouwbaarder is. De auto waarin we nu rijden willen we graag inruilen voor eentje die nieuwer is. Wel willen we graag een occasion want geld voor een compleet nieuwe auto hebben we niet. Al zouden we het geld wel hebben zouden we het er nog niet voor uitgeven. Ik ben dus op internet gaan zoeken naar een garage Ede en vonden deze na wat zoekwerk dan ook. We vonden namelijk een website waar een paar mooie tweedehands auto’s voor een leuk prijsje aangeboden werden.

Garage Ede gevonden

Ik en mijn vrouw zochten dus naar een garage Ede. We zochten een autobedrijf waar we naast een auto ook gelijk een onderhoudscontract konden tekenen dus daar gingen we naar zoeken. Ik zocht via Google naar garage Ede. We kwamen eerst allemaal autobedrijven tegen die vooral nieuwe auto’s verkopen of merk gebonden auto’s, maar dat is niet waar we naar zochten. Ik ben verder gaan zoeken en zodoende kwam ik uit bij garage Ede, Ottink. Ik bekeek het aanbod aan auto’s die op de website stond en er stonden er wel een paar leuke tussen. Een paar die aan het plaatje voldeden.

Afspraak

Ik heb een afspraak gemaakt bij de garage om een proefrit te maken en te kijken naar de overige auto’s die er staan. Zodoende kon ik die middag lang komen en hebben we een aantal auto’s bekeken. Uiteindelijk zijn we in onderhandeling geraakt en hebben we vorige week de auto waar we het meest over te spreken waren gekocht. Zoek jij ook een garage in Ede? Neem dan eens een kijkje op ottink.nl.