5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

De beste plastisch chirurg vinden

Wanneer je een chirurgische ingreep wilt laten uitvoeren is het natuurlijk van belang dat je de beste chirurg vindt voor deze operatie. Het aanbod in klinieken is momenteel heel erg groot, dus de kans bestaat dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om te beginnen is het van belang om te controleren of de plastisch chirurg lid is van Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Op de manier kun je al een eerste selectie maken. Niet elke plastisch chirurg is namelijk aangesloten bij de NVPC. Dit heeft vaak een reden. Een plastisch chirurg krijgt namelijk elke vijf jaar bezoek van een kwaliteitscommissie die erop toeziet dat de praktijkvoering en nascholing in orde is. Mocht er iets niet voldoen aan de eisen, dan kan zo’n plastisch chirurg het lidmaatschap of registratie verliezen.

Naast zo’n registratie van de plastisch chirurg is ook de kliniek van de chirurg zijn werk doet van groot belang. De chirurg kan namelijk nog zo goed zijn, als de kliniek niet in orde is ben je alsnog aan het verkeerde adres. Dit kun je al checken op een aantal keurmerken. Deze keurmerken worden gegeven aan klinieken die voldoen aan bepaalde standaarden zoals een goede hygiëne, infectiepreventie en sterilisatie van medische hulpmiddelen. De ISO-certificering en het KIWA-keurmerk zijn de belangrijkste keurmerken in deze branche.

De beste kliniek voor borstvergroting is dus afhankelijk van een aantal facetten. Ook de ervaring van de betreffende chirurg speelt mee. Wanneer een chirurg veel ervaring heeft mee ooglidcorrecties, maar nog zelden een borstvergroting operatie heeft uitgevoerd is dit dus niet de meest geschikte keuze voor een borstvergroting. Goed om je hier ook in te verdiepen als je een dergelijke operatie laat uitvoeren. Tot slot bestaat er nog zoiets als vertrouwen en gevoel. Vaak kun je tijdens een eerste consult aan inschatten of je bij de arts een goed gevoel hebt.

http://faceland.nl