5-S Webgids
Zakelijke dienstverlening

Bedrijfskleding voor Hengelo en Enschede

Betrouwbare bedrijfskleding voor Hengelo en Enschede

Met een jarenlange achtergrond en specialisatie in bedrijfskleding is Workwear24 uit Hengelo dé partner bij uitstek op het gebied van betrouwbare en hoogwaardige bedrijfskleding en beroepskleding. Met onze webshop zijn we relatief nieuw op de markt van online kleding bestellen, maar wel met ontzettend veel ervaring en kennis van zaken over kleding en textiel. Workwear24 is operatief op zowel offline als online vlak, waarbij wij onze online klanten bedienen via onze webshop. Online kunt u nagenoeg een kledingstuk bestellen uit vele soorten kleding. Voor uw gemak is onze kleding onderverdeeld in de meest gangbare en bekende werkbranches, zoals de transport & logistiek, de zorgsector, de schildersector, hoveniers en groenvoorziening, de bouw, medische OK kleding, installateurs en tot slot (dieren) klinieken.

Shop nu bedrijfskleding in Enschede of Hengelo

Bedrijfskleding bestellen vanaf 1 stuk

Het grootste voordeel die wij met onze webshop u kunnen bieden is dat u al vanaf 1 stuk kunt bestellen. Wij omarmen daarom de wens van zzp’s en kleine MKB bedrijven in Nederland die geen behoefte hebben aan grote oplages, maar slechts kleine aantallen willen bestellen. Wij proberen onze collectie altijd zo actueel mogelijk te houden volgens de laatste mode trends en met een ruime selectie aan verschillende soorten onderkleding, bovenkleding en accessoires.

Betaalbare bedrijfskleding voor bedrijven uit Hengelo en omstreken met gratis verzending

Besteld u bij ons dan profiteert u van deskundig gratis advies, scherpe prijzen, bestellen vanaf 1 stuk en gratis verzending bij besteding van €45,- via onze webshop. Daarnaast bieden wij extra scherpe prijzen aan bij grote afnames. Hiervoor kunt u het beste met ons mailen zodat wij u een offerte op maat kunnen bieden. Omdat veel van onze kleding op voorraad hebben kunnen wij in de meeste gevallen snel en binnen 48uur leveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op per mail of telefoon (0546-601646), wij helpen u graag verder.

Wenst u uw kleding te voorzien van uw eigen logo of tekst? Dat is geen enkel probleem, wij kunnen u hierin ondersteunen door middel van bedrukking of borduren. Ons persoonlijke ervaring is dat borduren vele malen duurzamer en slijtvaster is en met name beter tot z’n recht komt op jassen, truien en vesten. Workwear24 wenst u alvast een plezierige werkdag!

Shop voordelig bedrijfskleding online in onze webshop

Om het u nog makkelijk te maken kunt u nu in onze vernieuwde webshop al uw bedrijfskleding bestellen. We hebben het u gemakkelijk gemaakt door alles netjes onder te verdelen in categorieën en branches zodat u niet lang hoeft te zoeken. De meest populaire bedrijfstakken zijn:

  • medische kleding
  • transport & logistiek kleding
  • OK kleding
  • vissers kleding
  • werkschoenen
  • labjassen
  • horeca bedrijfskleding

Twijfel je over de juiste kledingstuk? Wilt u graag bedrijfskleding laten borduren of bedrukken? Neem dan contact op met de klantenservice van Workwear24 via info@workwear24.nl of bel ons via 0546-601646

https://www.werkkleding-workwear24.nl/

Gerelateerde artikelen

Een ICT bedrijf in Ede

Waarmee advocatuur jou allemaal kan helpen!

De voordelen van Voice spraaktechnologie (voicebot) als Automated Customer Service