5-S Webgids
Image default
Banen en opleidingen

Behaal met PADI duiken je duikbrevet in Tilburg

Wil je graag je duikbrevet halen om in je vrije tijd en op vakantie te duiken, maar weet je niet waar je terecht kunt? Bij Duikcentrum de Aalscholvers kun je diverse duikopleidingen volgen. Dit duikcentrum heeft meerdere professionals in dienst die jou leren PADI duiken. Ze geven les op ieder niveau. Als je beginner bent, kun je de beginnersopleiding volgen en als je al vaker hebt gedoken, kun je jezelf gaan specialiseren en een trimixduiker worden. Als beginner leer je met PADI duiken de brede basis van het duiken met perslucht en kun je daarna nog meer cursussen volgen.

Leren duiken met de PADI methode

Bij dit duikcentrum kun je jouw PADI certificaat halen. Je leert alle facetten van het duiken, met behulp van het PADI systeem. Dit is lesmateriaal dat door de professionals gebruikt wordt om cursisten in kleine stappen te leren PADI duiken en jou een zo realistisch mogelijke training te geven. Tijdens de cursus ben je maximaal met twee personen. Op deze manier kan de instructeur jou en de andere cursist de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht geven. Met PADI duiken, leer je hoe je goed moet duiken op een tempo dat jullie aankunnen. Je wordt niet in het diepe gegooid, maar je krijgt op een rustig tempo les, waardoor jij het beste resultaat behaalt.

Advies van echte professionals

De medewerkers van deze duikschool weten alles over duiken, waardoor zij je deskundig advies geven op het gebied van training en het juiste duikmateriaal. De instructeurs vinden het zelf leuk om te duiken in meren, zeeën, grotten en verschillende wrakken. Je krijgt hier dus niet zomaar advies, maar je hebt er daadwerkelijk iets aan. Het is advies uit eigen ervaringen uit de praktijk. Je kunt gemakkelijk een keer langsgaan bij Duikcentrum de Aalscholvers om de sfeer te proeven en om te kijken of het iets voor jou is. Het duikcentrum ligt net buiten het centrum van Tilburg en je parkeert er gratis.