5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Haal meer uit online strategieën!

Instagram uitbesteden, waarom zou je het doen? Misschien wel om een van de volgende redenen:

-je haalt voortaan significante resultaten uit een online strategie;

-je verspilt geen geld meer aan advertenties die weinig gelezen worden;

-je boort een nieuwe doelgroep aan waarvan je het bestaan niet kon vermoeden.

Bij Instagram gaat het om zoveel meer dan af en toe een filmpje, foto of bericht plaatsen. Slimme bedrijven zetten hashtags in, melden hun locatie, posten op specifieke dagen en tijdstippen en hebben hun followers écht iets te bieden. Het is een expertise. Als jij je handen al vol hebt aan je dagelijks werk, is het een goed idee je Instagram-activiteiten voortaan over te laten aan Your Business Online. Your Business Online is een enthousiast en jong team online experts. Zij weten hun weg te vinden in, op en tussen al die kanalen.

Social media uitbesteden kan op velerlei manieren. Het kan in nauw overleg gaan met jou. Waarbij voor elke post besproken wordt wat het plan is en wat jij er eventueel aan veranderd wilt hebben. Het kan ook wat ‘losser’. Er wordt van te voren voor een langere periode een strategie vastgelegd die punctueel wordt uitgevoerd door Your Business Online. Jij wordt niet keer op keer ‘lastiggevallen’ bij ieder klein stapje.

Je wordt wel op de hoogte gehouden van de resultaten. Denk aan het aantal clicks naar jouw site dat zienderogen stijgt, de verkoop via social media die een stijgende lijn laat zien en het aantal keren dat jouw bedrijfsnaam genoemd wordt in bepaalde groepen. Your Business Online is er om het voor jou allemaal makkelijker te maken. Er wordt goed geluisterd naar jouw wensen en daarop wordt een plan de campagne gemaakt.

Tot slot nog wat cijfers die duidelijk maken hoe belangrijk het is goed zichtbaar te zijn op sociale media. Met inmiddels meer dan 4,9 miljoen gebruikers in Nederland is Instagram het snelst groeiende kanaal. Wereldwijd zijn meer dan 500 miljoen mensen actief op LinkedIn. Werk jij over de grens, dan is LinkedIn een must!

 

https://www.yourbusinessonline.nl/instagram-uitbesteden/