5-S Webgids
Image default
Mode en Kleding

Beter Zichtbaar met een Bedrukte Jas

Een jas met bedrukking valt vaker op als je het vergelijkt met een jas zonder bedrukking. Wanneer jij beter zichtbaar wilt zijn is een jas met bedrukking dus een aanrader. Denk aan een logo, slogan of andere soorten afbeeldingen. Dit kan zelfs met een reflecterende laag om ook in het donker op te vallen. Als je creatief bent zijn er veel dingen mogelijk, denk aan bedrukkingen op de mouwen, de borst en bijvoorbeeld achterkant van de jas. Leuk en nuttig voor bedrijven, clubs, vriendengroepen en bijvoorbeeld non-profit organisaties.

Bedrukte Jas voor jouw Bedrijf

Als bedrijf zijnde wil jij natuurlijk zoveel mogelijk opvallen om nieuwe klanten te krijgen. Jassen bedrukken kan jouw onderneming daar zeker bij helpen. Laat jouw personeel de jas dragen tijdens het bezorgen van eten en producten. Wanneer jij bijvoorbeeld autoreparaties op locaties aanbiedt kun jij jouw personeel voorzien van een jas met reflecterende logo’s zodat ze veilig te werk kunnen gaan en ook nog eens het bedrijf promoten. Ook zorgt het voor betrouwbaarheid en professionaliteit.

Een Jas met Clublogo

Ook als club is het leuk om zichtbaar te zijn. Je bouwt naamsbekendheid op en het kan helpen bij het opbouwen van een teamgevoel. Denk bijvoorbeeld aan jassen voor het voetbalteam of de jongens en meiden van de motorclub. Door het logo op een jas te bedrukken kun jij jouw club ook laten groeien omdat er misschien meer interesse getoond zal worden, er zijn namelijk altijd mensen die op zoek naar een team gevoel.

Een jas voor de vriendengroep

Ga jij al jaren lang om met dezelfde mensen? En zijn dit echte vrienden geworden? Dan is het leuk om een jas te laten maken. Bedenk een leuke slogan, of maak een logo die laat zien dat jij onderdeel van de groep bent. Leuk om te dragen tijdens activiteiten en uitjes. Draag ze tijdens een trouwerij of verjaardag van één van de vrienden. Vrienden zijn belangrijk in het leven, wat is er nou leuker om dit te bevestigen met een bedrukte jas?

Voor de Stichting

Heb jij een leuke actie opgezet? Om bijvoorbeeld geld in te zamelen voor goede doelen? Dan is betrouwbaarheid helemaal belangrijk! Een bedrukte jas is dan eigenlijk onmisbaar, je laat direct zien waar jij voor staat en verhoogd het vertrouwen. Laat jouw personeel het dragen wanneer zij de straat op gaan of langs de deuren om nieuwe leden en donaties te werven.