5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Betrouwbare koeriersdienst in Nijmegen

Ik zocht een snelle, betrouwbare en zo duurzaam mogelijke koeriersdienst in Nijmegen. Die vond ik uiteindelijk in transportbedrijf ATS Transport. Een eerlijk en transparant bedrijf dat een 24/7 service aanbiedt. Het bedrijf is dag en nacht beschikbaar met hun koeriersdienst in Nijmegen en in de rest van Nederland. De pakketten die ik wilde laten vervoeren zijn me erg dierbaar, dus een betrouwbare, snelle dienstverlening had mijn voorkeur. ATS Transport maakte mijn verwachtingen zeker waar.

Van Europa tot Australië

Mijn pakketten moesten voor een deel naar Groot-Brittannië en voor een deel naar Australië verzonden worden. Dat was geen enkel probleem: ATS Transport verzorgt zowel nationale als internationale transporten. Een speciale koerier voor internationaal transport leverde mijn vracht op de gewenste tijd en plaats af.

Eerlijk en transparant

Wat ik het allerfijnst vond aan de samenwerking met ATS Transport is het eerlijke advies dat ze me vertelden. Én dat ze me openheid van zaken gaven over de snelheid, prijs en route van de levering door de koerier. Deze koeriersdienst in Nijmegen biedt daadwerkelijk advies op maat voor elke rit.

Groene vorm van transport

ATS Transport kiest ervoor om het transport zoveel mogelijk met duurzame vervoersmiddelen uit te voeren. Zo gebruiken ze auto’s die op CNG lopen en die voldoen aan de milieueisen. Wat is CNG? Het is een gecomprimeerd aardgas en minder schadelijk voor het milieu dan diesel en benzine. Bovendien zijn de wagens geluidstil, dus de vrachtwagens en bestelbussen van ATS Transport mogen in de centrums van grote steden rijden. Dat is wel zo makkelijk.

Van pakketdienst tot spoedtransport

Andere koeriersdiensten van ATS Transport zijn: pakketdienst, logistieke dienstverlening en spoedleveringen. Ik ben zeer tevreden met de service van ATS Transport. Mijn pakketten zijn veilig aangekomen in Groot-Brittannië en Australië. De volgende keer schakel ik zeker weer de koeriersdienst te Nijmegen in van ATS Transport.

ATS Transport

Adres: Binderskampweg 29 U35, 6545 CA Nijmegen

Telefoon: 024 – 2600 052

Provincie: Gelderland 

https://www.atstransportbv.nl/