5-S Webgids
Image default
Tuin en buitenleven

Beukenhaag kopen Noord-Brabant

Vlakbij Breda in Noord-Brabant ligt de plaats Zundert. Zundert staat bekend als de boomkwekerij hoofdstad van Europa. Alle soorten planten zijn er te vinden, van hele goede kwaliteit. Van beukenhaag tot rhododendron, van druivenplant tot conifeer.

 

Beukenhaag kopen in Zundert

Wanneer u uw beukenhaag koopt in Zundert, weet u dat u kwaliteit en kennis aanschaft tegen goede prijzen. Er zijn echter niet veel kwekers die particulier verkopen, de meeste kwekers vinden die  ‘kleine partijtjes’ niet de moeite. Zij richten zich voornamelijk op de export of verkoop naar Midden- & noord Nederland. Er zijn echter wel een paar beukenhaag kwekers die wel particulier verkopen. Iedereen verdient betaalbare kwaliteit tenslotte.

Een aanrader is Laarheide Tuinplanten. Groene beuken, rode beuk of haagbeuk, ze hebben ze allemaal, in alle maten. Kwaliteit staat er voorop.

Kies zelf uw bezorgdatum of afhaaldatum, zodat de planten vers van de akker uw tuin in kunnen wanneer het u uitkomt.

Beukenhaag kopen in Noord-Brabant doe je vertrouwd bij Laarheide Tuinplanten.

 

Beukenhaag Noord-Brabant

Zundert ligt vlakbij Breda in Brabant. Zo is het vanuit Breda, Roosendaal, Etten-Leur en omgeving altijd bereikbaar binnen 20 minuutjes rijden. Ideaal dus als u uw beukenhaag wil bekijken alvorens hem te kopen.

Uiteraard wordt de beukenhaag thuisbezorgd indien gewenst.

Wilt u uw beukenhaag ophalen zonder eerst te komen kijken, reserveer hem dan een paar dagen van tevoren. De planten worden bij Laarheide Tuinplanten namelijk vers van de kwekerij gehaald.

 

Kortom, woont u in Noord-Brabant en wilt u haagbeuk, groene beukenhaag of rode beukenhaag kopen, benader dan eens Laarheide Tuinplanten uit Zundert – nabij Breda.

 

Prijsverschil groene beuk & rode beuk

Als u in gesprek bent met de kweker zult u merken dat er altijd prijsverschil zit tussen groene beuk en rode beuk. Dat komt omdat het zaad van de rode beuk schaarser is dan van groene beuken en omdat uit het zaad van rode beuken altijd een percentage groene beuken voortkomt. Groene beuken zijn dus meer voorradig dan rode beuken.

Het kan voorkomen dat uw rode beuk groene bladeren heeft, dat komt omdat deze bladeren minder zonlicht gehad hebben, waardoor ze niet rood gekleurd zijn. U kunt rode beuk dan herkennen aan rode bladnerven of donkerder hout dan groene beuken.