5-S Webgids
Image default
Eten en drinken

Catering Purmerend: gezond en lekker

Catering Purmerend: gezond en lekker

Wil jij voor jouw feest een groot assortiment aan cateringconcepten en een perfecte service, dan ben je bij Your Choice Catering Purmerend aan het juiste adres. Zij bieden naast catering ook materialen en entertainment. Ook zijn zij gespecialiseerd in bedrijfscatering. Your Choice Catering Purmerend vindt korte lijnen en transparante communicatie zeer belangrijk. Dat doen zij niet alleen door hun manier van werken, maar ook door van te voren open en duidelijk te zijn over het tarief. De catering biedt eerlijk en betrouwbaar maatwerk. Creatief en flexibel wordt met jou meegedacht, maar alles wordt op jouw manier geregeld.

Feesten en events

Of het nou gaat om een huwelijk, een verjaardag, een bedrijfsfeest of een receptie, Your Choice Catering Purmerend biedt volop mogelijkheden. Allereerst biedt het de volgende mogelijkheden voor de catering: buffetten, barbecue, walking dinners, private dinners, recepties, drankenarrangement en wijnproeverijen. Dan kan er nog gebruik worden gemaakt van materialen, zoals een partytent, styling attributen, koelkasten, parasols, plantenbakken en verlichting. Ook entertainment kan worden verzorgd, zoals muziek, een clown, animatie voor de kinderen of een look-a-like van een bekende Nederlandse zanger.

bedrijfscatering

Your Choice Catering Purmerend is zeer bedreven in bedrijfscatering. Er wordt door hen bijgedragen aan een gezonde levensstijl van de medewerkers. Dat doen zij door een gevarieerd aanbod te leveren. Er wordt geleverd aan zowel kleine als grote bedrijven, van 50 tot 500 mensen. Je kunt kiezen voor een incidentele of structurele catering. Dat kan heel eenvoudig door broodjes voor tussen de middag te bestellen, maar ook een uitgebreidere lunch is mogelijk. Zo kan Your Choice Catering Purmerend een volledig uitgerust bedrijfsrestaurant verzorgen, waar zelfs een warme maaltijd te bestellen is.

http://www.purmerendcatering.nl/