5-S Webgids
Image default
Eten en drinken

Premulon de hangover pil

Premulon de hangover pil

Er gaan al langer geruchten in de rondte dat er eindelijk een CURE komt voor de hangover. Het bedrijf achter Premunol is na enkele jaren onderzoek nu bijna zover dat ze hun eerste officiële anti hangover pil lanceren op de Nederlandse markt.

Wat kan de Hangover pil voor jou betekenen?

Natuurlijk denk je meteen aan mannen en vrouwen die alcohol misbruik willen combineren met deze pil. Dan heb je het echt helemaal mis. Deze hangover pil gaat echt enorm breed ingezet worden voor alle lagen van de bevolking. Denk aan:
– Mensen uit het bedrijfsleven die tijdens hun werkdag even gezellig een whiskey willen nuttigen. Middels Premulon kunnen zij vervolgens daarna gewoon weer goed functioneren tijdens hun werk.
– Mensen die mogelijk in de late uurtjes pas hoeven te werken en door deze pil toch gezellig met vrienden een paar biertjes kunnen nuttigen.
– Ook is het product echt ideaal voor personen die nog dezelfde avond goed willen kunnen presteren in bed.
– En natuurlijk voor personen die van stappen, en alcohol houden. Op deze manier kunnen ze zich savonds en snachts vermaken en vervolgens zonder kater wakker worden.

Wanneer start de verkoop van de Premulon anti kater pil?

De Pre-Sale zal zeer binnenkort al beginnen. Vanaf deze periode tot de daadwerkelijke lancering kan je het product tegen een enorm hoge korting bestellen. Zover wij uit bronnen hebben vernomen tot wel 50% van de retail verkoop prijs.

http://premulon.nl