5-S Webgids
Image default
Bedrijven

CBBS is er voor u en uw bedrijf!

Salarisverwerking moet nauwkeurig en op tijd gebeuren, en het liefst zo overzichtelijk mogelijk. Uw medewerkers zijn tenslotte uw kostbaarste zakelijke bezit. Wij ondersteunen u graag met onze loonadministratie. Zo bespaart u tijd en hoeft u niet om te kijken naar uw administratie.

Inzicht in uw complete financiële administratie. Onze salarisadministratie koppelt met diverse financiële en softwarepakketten voor projectadministratie. Zo heeft u snel en makkelijk inzicht in uw complete financiële administratie. Handmatige handelingen worden geminimaliseerd.  Daarnaast koppelt onze salarisadministratie naadloos met HR Dashboard. HR Dasboard is gebaseerd op HR-software. Dankzij deze software heeft u met één druk op de knop een totaaloverzicht van uw salarisadministratie en personeelsinformatie. Superhandig is dat!

HR Dashboard is een prachtige aanvulling op onze salarisservice en salarissoftware. Met één druk op de knop heeft u al uw personeelsgegevens inzichtelijk; altijd en overal. U houdt uw personeelsgegevens eenvoudig, online bij. Denk hierbij aan arbeidscontracten, vakantie en verlofaanvragen en verzuimadministratie. Ook andere gegevens zoals diploma’s verjaardagen en jubilea registreert u in HR Dashboard. Zo heeft u altijd alles bij de hand.

Samen met onze salarisservice en salarissoftware biedt HR Dashboard een one-stop-shop voor iedere ondernemer met personeel. Ook voor accountants of administratiekantoren die de salarisadministratie van haar klanten aan ons uitbesteden biedt onze HR-software een complete oplossing. Het is een webbased salarissoftware programma. U plaatst de software eenmalig op uw server waarna het pakket volledig en overal beschikbaar is. Gebruikersvriendelijkheid staat centraal. Het pakket hebben wij zelf ontwikkeld, dus u kunt rekenen op maximale kennis en gratis ondersteuning bij ongemakkelijkheden.

Kiest u ook voor de diensten van CBBS. Al 2500 bedrijven zijn u voor gegaan! CBBS heeft veel voordelen waar u van kan profiteren. Wij hanteren een vaste prijs per salarisstrook. Alles gaat eenvoudig en snel. Ook heeft u 24/7 toegang tot alle apparaten en systemen. Wij zijn er voor u!  

https://www.cbbs.nl/