5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Computerbril

Computerbril kopen?

De aanschaf van een computerbril kan zorgen voor aanzienlijk meer ontspanning tijdens het kijken. Door het blauwe licht van LED-beeldschermen te filteren, zal je veel voordelen ervaren, zoals:

  • op een ontspannen manier werken
  • vermindering van hoofd- en spierpijn
  • rust voor je ogen

Het werken op je smartphone, laptop, tablet en dergelijke wordt hierdoor een stuk aangenamer.

Spirit bril

Kies je voor een Spirit computerbril, dan kies je voor glazen, die het blauwe licht voor maar liefst 60% kunnen filteren. De glazen zijn voorzien van een licht-geelachtige kleur die voor jou vrijwel niet zichtbaar is, maar die er wel voor zorgt, dat het blauwe licht gefilterd wordt. Als je geen klachten hebt, maar je wilt klachten voorkomen, dan is dit de juiste bril voor jou!

Aqua bril

De Aqua computerbril is speciaal voor kinderen op de markt gebracht. Met een filtering van 90% is hij direct koploper op het gebied van computerbrillen. Wil je een computerbril kopen voor je kind, dan is de Aqua bril dus een uitstekende keuze. Het montuur van kunststof maakt, dat hij tegen een stootje kan. De buigzame pootjes voorkomen het breken, als je kind aan het spelen is.

Atlantis bril

Merk je tijdens het werken met een scherm dat je klachten krijgt, dan kun je een computerbril kopen die een hoge filtering van het blauwe licht kan bewerkstelligen. De Atlantis computerbril voldoet aan deze eisen. Door de filtering van 90% zullen jouw ogen snel weer tot rust komen. Ook de klachten die je hebt, zullen snel verdwijnen. Het dunne montuur van de Atlantis bril, maakt het tot een stijlvolle bril die niet alleen functioneel is, maar ook mooi om naar te kijken.