5-S Webgids
Image default
Financieel

Creditcard nodig? Check dit!

Als u veel internationale betalingen moet verrichten, dan is een creditcard van Miles and More een absolute must. Het is namelijk heel handig om overal ter wereld meteen uw bankzaken te kunnen regelen. Niet alle landen accepteren een Nederlandse bankpas en daarom is een creditcard aanvragen altijd de moeite waard.

Als u graag een creditcard aanvragen wilt, dan kunt u dat het beste bij ons doen. Niet alleen is het zo dat bij ons het creditcard aanvragen heel eenvoudig geregeld kan worden, ook zorgen wij er graag voor dat uw aanvraag gehonoreerd wordt. Wij hebben al heel veel mensen mogen helpen en zij waren allemaal zeer tevreden over onze service.   

Wij helpen u met het creditcard aanvragen

Een creditcard aanvragen is niet moeilijk. Het enige wat u hoeft te doen, is de juiste gegevens invullen. Wij zullen vervolgens met uw aanvraag aan de slag gaan en wij laten u graag weten of het creditcard aanvragen succesvol is verlopen.

Als u daarna akkoord gaat met onze voorwaarden, is het creditcard aanvragen gelukt en kunt u uw pas binnenkort thuis in de bus verwachten.

Dat is de service die wij u te bieden hebben en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen helpen.   

Heeft u nog vragen?

Mocht u momenteel nog vragen hebben over onze diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan. U zult merken dat wij altijd met heldere afspraken werken en ook altijd duidelijke voorwaarden stellen.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Als u daarom voor betaalgemak kiest, dan kunt u het beste voor ons kiezen.

Wij hopen dan ook dat wij snel iets van u mogen horen. Wij staan u graag te woord.

https://www.miles-and-more-creditcard.nl/voordelen/