5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Vaste of mobiele pinautomaat leasen

Mobiele of vaste pinautomaat leasen?

Toen ik dit jaar met mijn kraampje naar de huishoudbeurs ging, ging ik op zoek naar een bedrijf waar ik een extra mobiele of vaste pinautomaat kon leasen. Ik heb al een vast pinautomaat dat helemaal van mij is, maar soms stonden mijn klanten in de winkel erg lang in de rij. Aangezien ik toch op de huishoudbeurs zou staan met mijn kraam, besloot ik er één te leasen bij Pintip. Dat vond ik aantrekkelijker dan kopen. Ik heb bewust gekozen voor een mobiele pinautomaat, omdat ik die dag helemaal alleen op de Huishoudbeurs sta. Zodoende kan ik afrekenen en de boel tegelijkertijd goed in de gaten houden.

Afhankelijk van de situatie

Wanneer u een horeca-aangelegenheid leidt is het heel belangrijk om een mobiele pinautomaat tot uw beschikking te hebben. Het zou immers vervelend zijn als het terras in de zomer helemaal vol zou zitten en alle klanten naar binnen moeten lopen om af te rekenen. In sommige andere gevallen voldoet een vast automaat: bijvoorbeeld in de supermarkt of een kledingwinkel waar veel mensen werken. Ik besloot om geen mobiele pinautomaat te kopen, maar te leasen. Ik had er voor kunnen kiezen om er één te huren, maar ik wilde hem wat langer gebruiken. Dankzij leasen is dat mogelijk!

Overtuigd?

Bent u overtuigd van waarom het leasen van een pinautomaat een goede keuze is? Neem dan eens een kijkje op de website van Pintip en lees meer over de voordelen! U least hem, de medewerkers van dit bedrijf regelen de administratieve zaken voor u. Hier heeft u zelf dus helemaal geen omkijken naar! Het regelwerk is aan hen, u kunt zich richten op de rest: klanten te woord staan en afrekenen met het pinautomaat.

https://www.pintip.nl/