5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Dakdekker in Assen gespecialiseerd in rieten daken

Dakdekker in Assen voor rieten daken

Bent u in Assen de trotse eigenaar van een woonboerderij met rieten dak? Een dakbedekking van riet, stro of heideplaggen was vroeger heel normaal en bovendien een goedkope optie, nu wordt een rieten dak als luxe gezien. Om zo lang mogelijk te blijven genieten van een rieten dak is het belangrijk dat dit goed onderhouden wordt. In regio Assen is een rietdekkersbedrijf actief dat gespecialiseerd is in rieten daken: Rietdekkersbedrijf Zwols.

Specialist in rieten dakbedekking

Dit rietdekkersbedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring met het leggen, renoveren, onderhouden, de reparatie en het behandelen van rieten daken. Rietdekkersbedrijf Zwols heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd van vakbekwame specialist op het gebied van rieten daken. In heel Drenthe is het bedrijf bekend. Uit alle hoeken van de provincie schakelen woningeigenaren en bedrijven dit rietdekkersbedrijf in voor het onderhoud of reparatie aan hun rieten daken.

Onderhoud en reparatie

Wie zelf een rieten dak heeft, weet wat zon, regen, hagel en wind kunnen doen met het riet. Hoe goed de kwaliteit van het riet ook is, zonder onderhoud is de levensduur van een rieten dak aanzienlijk korter. Het zou zonde zijn als het rieten dak door slecht onderhoud eerder vervangen dient te worden.

Wat valt er onder regulier onderhoud? De dakdekker maakt het rieten dak schoon en ontdoet het van dennennaalden, bladeren, algen en ander vuil. Ook zal de dakdekker in Assen uw rieten dak inspecteren op eventuele schade of zwakheden. Mocht het nodig zijn, zullen er reparaties uitgevoerd worden. Bij heftige slijtage kan er ook besloten worden voor renovatie/restauratie van het rieten dak.

Rietdekkersbedrijf Zwols

Wilt u meer weten hoe u uw rieten dak het beste kunt laten onderhouden? Bezoek dan de website van Rietdekkersbedrijf Zwols en lees meer over rieten dakbedekking.

http://www.zwols.nl/