5-S Webgids
Image default
Zakelijke dienstverlening

De 3 beste manieren om vet uit uw gootsteenafvoer te verwijderen

De 3 beste manieren om vet uit uw gootsteenafvoer te verwijderen

Sanitair verstopte afvoer

De meest voorkomende keukenproblemen van mensen zijn verstopte afvoeren in hun gootstenen. Dit komt vaak door vet dat zich ophoopt in de gootsteenafvoer. Het kan frustrerend zijn, wat resulteert in een puinhoop en onaangename geuren. Als u dit probleem momenteel heeft, volgen hier enkele tips om u te helpen het vet uit uw afvoeren in uw huis te verwijderen.

U kunt aan bepaalde dingen merken dat er een vetverstopping in uw afvoer zit. Wat zijn deze punten waaraan u dit kunt merken? Giet je constant kook vet of vet in je afvoer? Een ander teken kan komen van de vetten in het voedsel dat je eet. Als u bijvoorbeeld vaak met veel soorten vlees of zuivelproducten kookt, kunnen de vetten in die voedingsmiddelen door de gootsteen wegspoelen als u uw pannen en borden afwast. Deze kleine stukjes oliën en vetten zullen zich uiteindelijk verzamelen en uw gootsteenafvoer verstoppen.

Bovendien kunt u deze voor hand liggende dingen opmerken als uw afvoer verstopt is met vet:

Wanneer het water probeert weg te stromen, maakt het gorgelende geluiden. De langzame afwatering verslechtert met de tijd. Een ranzige, rotte onaangename geur in de buurt van uw gootsteen gaat niet weg.

Hoe vet uit uw afvoer verwijderen?

Afhankelijk van de ernst en locatie van uw gootsteenverstopping, zijn er verschillende doe het zelf opties om vet uit uw afvoer te verwijderen. Anders moet u een professional bellen. Probeer eerst deze technieken: Giet een pan met kokend water door de gootsteen als u tekenen van een vetverstopping opmerkt. Dit smelt vaak en lost vet op in afvoerleidingen. Meng de helft van het kokende water en de azijn voor iets meer uitdagende klompen. Overweeg om eerst een paar eetlepels baking soda door de afvoer te gieten. De bruiswerking kan vetverstoppingen opbreken. Deze oplossing zal niet voor de lange termijn zijn, maar volg het met dompelen na gebruik van een kokende oplossing. Hierdoor kan de vetverstopping voldoende verbreken om het water te laten weglopen. Is uw afvoer nog steeds verstopt? Bel een professional als geen van deze technieken werkt, kan de verstopping te ver naar beneden of teveel opbouw zijn. Bel een professional uit uw stad om de verstopping voor u te verwijderen als het vet zo ver in de pijp zit. – Wc verstopt Amsterdam

https://wcverstoptamsterdam.nl/