5-S Webgids
Image default
Mode en Kleding

De leukste typen sleutelhangers

Sleutelhangers kunnen ontworpen zijn om sleutels vast te houden. Budget vriendelijke en zeer praktische, promotionele sleutelhangers bedrukt met logo en boodschap zal uitstekende promotionele items te maken. Elke keer dat de ontvangers deze met logo bedrukte sleutelhangers gebruiken, zullen ze niet alleen herinnerd worden aan uw merk, maar zullen ze dienen als uw merkambassadeurs in hun sociale kringen. Een trendy sleutelhanger zal nooit nalaten de aandacht van de mensen te trekken. Sleutelhangers maken ook boeiende gespreksonderwerpen waar mensen nooit genoeg van lijken te krijgen.

Maar het is interessant om op te merken dat deze nuttige sleutelhangers gebruikt kunnen worden voor doeleinden die er misschien een beetje eigenzinnig uitzien. Dus, voor het geval u nog niet heeft nagedacht over het gebruik van sleutelhangers voor andere doeleinden dan het dragen van sleutels, is deze blog de juiste plek om te beginnen.

Sleutelhangers als multigereedschap
Eigentijdse sleutelhangers zijn niet alleen losse ringen om de toetsen vast te houden, maar zijn ontworpen met extra functies die het als nuttig gereedschap transformeren. 

Zaklamp sleutelhangers: Een handige lichtbron op het puntje van de vingers, zaklamp sleutelhangers zijn enorm populair onder de ontvangers. Of het nu gaat om het autoslot ’s nachts te vinden of om de weg te vinden in het geval van een stroomstoring, deze zaklampen komen goed van pas.

Multigereedschapsleutelhangers: Doe-het-zelf klusjes, kampeervakanties, solotochten of meer, deze multitool sleutelhangers zullen uw ontvangers zeker van pas komen bij talloze gelegenheden in hun dagelijks leven.

Flesopener sleutelhanger: Als er als geliefde vrienden bij elkaar komen, duurt het maar een paar minuten om een feestje te plannen! Deze handige cadeaus zorgen ervoor dat de feestavond van uw ontvangers niet plat op zijn gezicht valt bij gebrek aan flesopeners om hun drankjes open te knallen door ze uit te delen. Het mooiste is dat wanneer ze hun sleutels bij zich hebben, ze ook hun flesopener bij zich hebben. Kan er met de feestdagen om de hoek een slimmer cadeau in de stad zijn?