5-S Webgids
Gezondheid

De tandarts die een behandeling uitvoert terwijl u onder narcose bent

Een goede tandhygiëne en gezondheid dragen bij aan uw algehele gezondheid. Dit komt omdat slechte bacteriën zich kunnen innestelen en zo uw weerstand naar beneden helpen. Het is daarom erg belangrijk dat u zeker twee keer per jaar naar de tandarts gaat voor een controle en eventuele behandelingen als er wat aan uw gebit mankeert. Bent u echter bang voor de tandarts, dan vindt u dit waarschijnlijk moeilijk om te horen. Gelukkig is er Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer. Deze tandarts kan u behandelen terwijl u onder narcose bent. Op deze manier krijgt u geen angsten voor de tandarts en zult u geen pijn of ongemakken ervaren. Bij zo’n tandartsbehandeling onder narcose wordt u door een anesthesist in slaap gebracht en wordt u na de behandeling weer wakker. Uw gebit is helemaal mooi en schoon en hier heeft u niets van gemerkt!

Dé oplossing tegen angst voor de tandarts

U wilt niet met gaatjes of andere gebitsongemakken rondlopen. Daarom is het verstandig om bij de tandarts onder narcose te gaan als u wel een gezond gebit wilt, maar te veel angst hiervoor heeft. Eerst krijgt u een adviesgesprek bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer en vervolgens wordt er aangegeven hoe zo’n tandartsbehandeling onder narcose werkt. Deze behandeling kan lang niet bij alle tandartsen. Dit komt omdat er altijd een anesthesist bij aanwezig moet zijn die u het middel geeft én u in de gaten houdt tijdens de behandeling. Als u onder narcose bent, moet de tandarts namelijk goed zijn werk kunnen uitvoeren en dat kan niet als hij u constant in de gaten moet houden. Daarom zullen er altijd twee mensen aanwezig zijn bij een tandartsbehandeling onder narcose.

Plan een afspraak in

Heeft u interesse in het laten behandelen door een tandarts terwijl u onder narcose bent? Tandartsenpraktijk St. Jozef staat graag voor u klaar. Zij geven u graag meer informatie over hun werk en hoe zij kunnen zorgen dat uw angst voor de tandarts verleden tijd is. Plan nu een afspraak met ze in via de contactgegevens op de website.