5-S Webgids
Mode en Kleding

De trend van nu jeans overhemden

Wie zich enigszins bezig houd met het huidige modebeeld, heeft ze vast al wel voorbij zien komen. De tijdloze jeans overhemden die helemaal trendy zijn!

Jeans overhemden

De jeans overhemden, ook wel denim overhemden genoemd zijn eigenlijk al jaren bekend in het overhemden assortiment. Maar lijkt nu toch echt als een trend opgenomen te zijn in de herenmode stijlen van dit moment. De overhemden zijn veelal te verkrijgen in de kleuren blauw en denim. En zijn voorzien van drukknopen in accentuerende kleur.

Jeans overhemden in grote maat

Aangezien de fabrikanten van grote maten herenkleding ook tegenwoordig meegaan in het huidige modebeeld. Zijn voor de heren die afhankelijk zijn van een grote kledingmaat ook jeans overhemden te verkrijgen. Er zijn verschillende aanbieders van grote maten heren overhemden die deze jeans overhemden in de collecties aanbieden. Dus ook voor deze mannen is het mogelijk om mee te kunnen doen aan de trend van nu.

Combineren met jeans overhemden

Een jeans overhemd, maar hoe combineer je die nu eigenlijk. Voor nu zie je de overhemden veel gecombineerd met een jeans. Kies je voor een jeans overhemd in het blauw, combineer dan met een donkere jeans. Kies je voor een jeans overhemd in het zwart, combineer dan met een lichtere jeans. Onder het overhemd kun je een t-shirt dragen, zoals bijvoorbeeld een basis t-shirt in een witte kleur. Ook kun je kiezen voor een t-shirt met een trendy print, het overhemd draag je overigens los, dus de print is dan ook toonbaar. Voor de mannen met de grotere kledingmaat, voor een t-shirt met een trendy print zijn er in grote maten t-shirts heren tegenwoordig ook vele mogelijkheden. En hoef je niet alleen afhankelijk te zijn van de basis kleuren. De outfit maak je af met een sportieve schoen, zoals bijvoorbeeld een sneaker. Tegenwoordig zie je veel de witte sneakers, bij deze outfit mag die dan ook niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Ga je er een sneaker bij dragen, zorg dan wel voor een sneakersok, zodat je jouw outfit een juiste finishing touch geeft.

http://www.bigmensfashion.nl

Gerelateerde artikelen

Welke kleding is populair bij tieners

De leukste typen sleutelhangers

Jurk Roze