5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van een blokhut met platdak.

 Velen willen graag een blokhut in de tuin, of ze willen hem laten bouwen op een stukje grond dat zij bezitten. En dit is volkomen begrijpelijk. Blokhutten geven toegevoegde waarde aan iedere omgeving. Je kunt met de blokhut doen wat je wilt. Je kunt er een ontspanningsruimte van maken waar je jezelf even helemaal terug kunt trekken, je kunt er een hobbyruimte van maken, of je kunt het gebruiken als toevoeging bij een zwembad in de tuin. Een blokhut met platdak is dan een veelgekozen soort, maar wat zijn nu de voordelen van een blokhut met een plat dak?

 

De voordelen van een blokhut met een plat dak

 Een plat dak voor een blokhut heeft een hoop voordelen. Allereerst, een plat dak is relatief makkelijk te plaatsen wanneer je kijkt naar een puntdak. Dit scheelt een hoop arbeidswerk en kosten voor materiaal. Wanneer je het zelf doet ben je veel sneller klaar en is het dus minder tijdrovend, en wanneer je het laat doen scheelt het geld in het uurtarief voor de arbeider omdat hij minder lang bezig is. Wanneer iets goed is voor de portemonnee dan is dat uiteraard altijd fijn, maar dat is niet de enige reden die je hebt bij het maken van een keuze voor een blokhut. Een plat dak is ideaal voor mensen die houden van een moderne uitstraling. Een plat dak oogt namelijk rustig en het past perfect bij de moderne vorm van architectuur. Het is vaak een hele verrijking vergeleken met een puntdak. De rustige uitstraling draagt ook bij aan een beter gevoel wanneer je jezelf begeeft in de tuin. Puntige daken zien mensen bij huizen het liefst wel, maar bij dingen als een blokhut of een overkapping en vaak ook de schuur, toch liever niet Daarnaast draagt het platte dak niet enkel bij aan het gevoel van rust en moderniteit, het draagt ook bij aan het uitzicht zelf. Een puntdak belemmert het uitzicht nogal hevig. Een puntdak is daarentegen prima wanneer het ook daadwerkelijk toegevoegde waarde geeft, zoals bijvoorbeeld de aanleg van een extra verdieping. Dit is bij een blokhut in bijna alle gevallen niet de intentie en het behoort niet tot de mogelijkheden. Dan is een plat dak toch echt de betere keuzen, wellicht kun je één of twee plankjes aanleggen in het extra bovenstuk met als doel extra opslag, maar is dit het echt waard in het belemmeren van het uitzicht?

 

Waar vind ik een goede blokhut?

Ben je nog op zoek naar maatwerk blokhutten? Wij staan voor je klaar! Tuin artikelen outlet levert een blokhut zoals jij hem graag wilt. Niet iedereen is even rijk wanneer het gaat om de ruimte voor een blokhut. Daarom is maatwerk blokhutten een belangrijk gegeven. Wij leveren bouwpakketten voor blokhutten die je eenvoudig zelf kunt gebruiken om jouw blokhut in de tuin te plaatsen, of wij kunnen het tegen een vergoeding van je overnemen. Groot of klein, lang of kort, welke blokhut je ook zoekt, zoek niet verder! Je bent exact aan het juiste adres.

https://tuinartikelenoutlet.nl/