5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

De 2020 trend: blokhutten

In 2020 is het hebben van een blokhut met platdak enorm populair. Mensen laten massaal een buitenverblijven bouwen, of dit nou is voor een leuke buitenkeuken of een modern tuinhuis. Het maatwerk blokhutten en het realiseren van alle gewenste ideeën is waar tuinartikelenoutlet voor staat. Alles is mogelijk in jouw tuinhuis!

 

Verschillende materialen voor het tuinhuis

Tuinhuizen of blokhutten kunnen van veel verschillende materialen gemaakt worden. Bij dit aspect wordt duurzaamheid steeds belangrijker aangezien dit voor veel mensen steeds vaker een must is. Daarom zorgen veel bedrijven ervoor dat het hout wat ze gebruiken alleen afkomstig is van bedrijven die een PEFC certificaat. Dit PEFC certificaat geeft aan dat de werknemers en de lokale bevolking geschermd blijven tijdens het hout hak proces. Op deze manier blijft het bosecosysteem beschermt en blijven de bossen intact.

 

Het gebruiken van douglas hout

Douglas is een houtsoort wat afkomstig is van de douglas spar, dit is een naaldboom. De kleur van douglas hout is bleek tot roze bruin. Deze houtsoort een klasse 3 in duurzaamheid, dit is in verhouding tot andere houtsoorten hoog. De houtsoort wordt tijdens het proces ook nog verduurzaamd door hem te schilderen of lakken. Dit doet men zodat het hout langer mee zal gaan, dit zal ongeveer 10 tot 15 jaar zijn. Douglas hout is ook één van de hardste houtsoorten in Europa waardoor hij toepasbaar is voor veel doeleinden, in ons geval dus voor een blokhut.

 

Waarom een blokhut?

Een blokhut met platdak is zeer multifunctioneel en je kan hem geheel in eigen stijl inrichten. Je kan hem gebruiken als kantoor ruimte, recreatie ruimte maar ook als hobby kamer. Het voordeel van blokhutten is dat hij dus geheel naar eigen wens gemaakt kan worden. Je kan kiezen voor een klassieke uitstraling maar je kan ook kiezen voor een modernere uitstraling door een blokhut met een plat dak te kiezen. De blokhutten komen dus in allerlei soorten en maten waarvan je zelf je eigen voorkeur kan kiezen. Naast dat een blokhut fijn is om te hebben is het ook goed voor een hogere woningwaarde. De waarde van de blokhut wordt namelijk bij deze van de woning opgeteld. Het is ook fijn om een plek te hebben waar je aan de drukte kan ontsnappen. Door het aanschaffen van een blokhut heb je een eigen ruimte waarin je je totaal kan ontspannen en even terugtrekken wanneer dit nodig is. Het is ook een gezellige plek om familie en vrienden te ontvangen of te laten verblijven. Op deze manier heeft het familielid zijn of haar eigen ruimte, iets wat ook een fijne toevoeging kan zijn.

 

Maatwerk blokhutten

Eén van de bedrijven die zich richt op het vestigen van blokhutten is tuinartikelenoutlet.nl Deze medewerkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen van tuinmaterialen, dus ook in het plaatsen van hoogwaardige blokhutten. Door hun jarenlange praktijkervaring zijn hun klanten aan het juiste adres voor maatwerk, montage, aanleg en advies. Door hun speerpunten, deze zijn enthousiasme, vakkundig advies en “afspraak is afspraak,” kunnen zij het gewenste eindresultaat bereiken. Ze werken alleen met hoogwaardige kwaliteit producten dus je hoeft niet bang te zijn voor afname van kwaliteit. Ben je dus geïnteresseerd geraakt door dit artikel en overweeg je om een blokhut aan te schaffen, ga dan naar tuinartikelenoutlet.nl!

 

https://tuinartikelenoutlet.nl/