5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Desinfectie door BIO-SCAN is bewezen succesvol

Professionele desinfectie is steeds belangrijker geworden

De hoogst haalbare hygiëne wordt steeds meer nagestreefd. Dit is nodig ook want een slechte hygiëne vergroot de kans op de uitbraak van een bacterie of virus. Het is belangrijk om de beste manier van desinfectie aan te bieden, dit wordt steeds vaker zeer gewaardeerd. Omdat mensen steeds vaker goed begrijpen dat een professionele hygiëne belangrijk is, werken ze graag met de beste desinfectie mogelijkheden.

Desinfectie op deskundige wijze

Zebraport is specialist in desinfectie. U kunt ieder oppervlakte of industriële apparatuur nu professioneel desinfecteren. BIO-UV Group heeft het BIO-SCAN Surface Treatment System ontwikkeld. Dit is ontwikkeld om alle oppervlaktes te reinigen, zonder chemicaliën te gebruiken. Dit nieuwe systeem is gecertificeerd en is efficiënt tegen 99.9% van bacteriën en virussen, waaronder ook SARS COVID. BIO-SCAN biedt de nieuwste technologie, hier kunt zeker op rekenen.

Desinfectie is helemaal van deze tijd

BIO-SCAN brengt veel voordelen met zich mee. Dit werkt met BIO-SCAN licht, deze krachtige UV is gecertificeerd. Deze nieuwe oplossing van desinfecteren vindt plaats in enkele seconden Hierdoor kunnen allerlei spullen worden gedesinfecteerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telefoons, brillen of sleutels. Door het gebruik van BIO-SCAN weet u zeker dat een volledig desinfectie gebeurt, dit brengt geen risico’s met zich mee. Ontdek ook wat moderne desinfectie zoal te bieden heeft.

Voorkom de legionella bacterie

Legionella bestrijding is belangrijk om de legionella bacterie tegen te gaan. Legionella bestrijding is belangrijk en speelt een steeds grotere rol. Desinfectie van water is op verschillende manieren met diverse technieken mogelijk. Het is belangrijk om van dit geïnfecteerde water weer schoon gedesinfecteerd water te maken. Dankzij de UV-c waterbehandeling weet u zeker dat dit professioneel plaatsvindt. Omdat schoon water steeds schaarser wordt, zuinig met water omgaan en dit hergebruiken is belangrijk. Ontdek wat deze moderne mogelijkheden zoal kunnen betekenen!