5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Dure bouwmarkten

Laatst was ik in de bouwmarkt op zoek naar staaldraadklemmen. Ik schrok echt van de prijzen toen ik die zag. Ik ben meteen rechtsomkeert gegaan. Want ik dacht, dit kan goedkoper. Dat bleek ook! Via kleinmetaalshop.nl vond ik precies wat ik nodig had, voor een voordelige prijs. Het was ook nog eens snel geleverd!

Nieuwe online bouwmarkt

Sindsdien bestel ik mijn klusspullen eigenlijk alleen nog maar online en vaak kom ik uit bij kleinmetaalshop.nl. Zo heb ik onder andere besteld: ”katrollen, ”spanbanden en >, ”musketonhaken. Ik snap dat je ook betaald voor de service in een bouwmarkt, maar ik ben zelf erg handig. Die service heb ik niet nodig, daarom vind ik het online bestellen ook erg prettig. Mocht ik bijvoorbeeld ergens niet uitkomen, dan heb ik altijd de goede klantenservice van kleinmetaalshop.nl. Ik heb ze tot nu toe nog maar één keer nodig gehad, maar ik ben er zeker over te spreken.

Ga op onderzoek uit

Sinds ik erachter ben gekomen dat het internet goedkoper is, dan de meeste winkels. Doe ik van te voren eerst veel research voordat ik iets koop. Zo heb ik al vele euro’s gespaard, die ik straks weer in mijn vakantie kan steken. Dat is ook nog eens leuk meegenomen.