5-S Webgids
Image default
Winkelen

Een aantal tips voor je zonnepanelen, maar hoe kun je die beschermen tegen vogels en andere overlast

Het installeren van een zonnepaneel op uw dak kost niet zoveel als velen verwachten. De lokale en federale overheid subsidieert de kosten van het installeren van zonnepanelen voor woningen op vele manieren. Wil je daar meer over weten? Lees dan eens over zonnepanelen beschermen tegen vogels op deze website.

Er zijn minstens 10 stimulansen die u kunt krijgen voor het installeren van hernieuwbare en efficiënte energie. De meeste federale programma’s bevatten belastingkredieten, bedrijfs- en privé-vrijstellingen en speciale leningen en subsidies voor woninghypotheken en de productie van hernieuwbare energie.

  • De meeste, zo niet alle staten bieden ook stimulansen, met inbegrip van lokale kortingen, onroerend goed fiscale stimulansen, verkoop fiscale stimulansen, en nog veel meer. Sommige staten zorgen zelfs voor tot 70 procent van de installatiekosten. Als u denkt over het installeren van zonnepanelen voor uw huis, hier zijn een paar feiten die u moet weten om u te helpen bij het maken van de beslissing om te gaan zonne-energie.

Over zonnepanelen voor woningen, waar moet je op letten?

Zonnepanelen, of fotovoltaïsche systemen, zetten zonlicht om in elektrische energie. Elk zonnepaneel is meestal samengesteld uit een groep van ongeveer 30-40 zonnecellen gemaakt met kristallijn silicium of een ander soort zonabsorberend materiaal. De materialen waarvan ze gemaakt zijn, zijn zeer efficiënt in het absorberen van licht. Elk zonnepaneel is simpelweg een serie zonnecellen die allemaal met elkaar verbonden zijn en ingekapseld zijn in een afschermende behuizing met een helder gezicht om de zon binnen te laten en een stevige ondergrond. Het hele paneel is verzegeld om te voorkomen dat vocht het paneel aantast.

  • Het deel van de zonnecel waarin het zonlicht wordt geabsorbeerd wordt beschouwd als elektrisch negatief, en de bodem van elke cel wordt beschouwd als elektrisch positief.
  • Wanneer de zon in de siliciumcellen wordt geabsorbeerd, worden de elektronen losgeslagen en gaan ze van de bovenste (elektrisch negatief) naar de onderste (elektrisch positief) laag. Deze door de zon geïnduceerde elektrische energie wordt door de contacten in de bovenste laag geleid en wordt door de schakelkast geleid, waardoor er elektrische energie wordt geproduceerd.

Effectiviteit van zonnepanelen in uw omgeving

Zonnepaneelsystemen kunnen onder optimale omstandigheden voldoende elektriciteit opwekken om alle lampen en elektrische apparaten in een typisch Amerikaans huis van stroom te voorzien en zelfs in de winter warm en in de zomer koel te houden. Het rendement van uw zonnepanelen hangt echt af van uw locatie. Zonnepanelen worden geïnstalleerd op welke oppervlakte van uw huis dan ook, in zuidelijke klimaten is dit de noordkant, en in noordelijke klimaten is dit de zuidkant.

Als uw woonhuis niet elke dag gemiddeld zes uur constant zonlicht krijgt gedurende het hele jaar, zult u minder energie opwekken. Ook schijnt de zon in sommige gebieden sterker dan in andere. Een huis in minder zonnige gebieden zal meer zonnepanelen nodig hebben om dezelfde energie op te wekken als een huis met minder zonnepanelen in een zonniger gebied.

https://www.zonnepanelenvogelvrij.nl/