5-S Webgids
Image default
Auto’s en Motoren

Wat doe ik wanneer mijn auto kapot is?

 

Het weekend is voorbij en het is weer tijd om naar je werk te gaan. Het weekend is voorbij gevlogen maar je bent weer gemotiveerd om deze werk week te beginnen. Waarschijnlijk maak je gebruik van een auto om op je werk te komen maar, wat nou als je auto niet wil meewerken? Heb je dan wel een back up plan?

Wat zijn mijn alternatieve reismethodes?

Het kan bij iedereen gebeuren dat de auto weigert mee te werken. Het zorgt voor een hoop zorgen, stress en dat heb je niet nodig. Vooral op de maandagochtend is dat niet wenselijk want dan begin je je werk week al een stuk minder enthousiast. Om nou toch op tijd op het werk te komen kun je ervoor kiezen om met het ov te gaan of met een collega mee te reizen. Maastricht is gelukkig erg centraal gelegen, maar met het ov kan het lang duren voor je op je werk bent. Daarnaast kunnen de kosten erg hoog worden wanneer jij niet beschikt over een abonnement. Het is dus niet altijd mogelijk om deze alternatieve manier van reizen te gebruiken. Gelukkig zijn er betaalbare alternatieven zoals een auto huren. 

Is een auto huren niet heel erg duur?

Het huren van een auto hoeft niet duur te zijn. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je een auto voor minstens een maand moet afnemen. Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om een auto voor een korte tijd te huren. Denk hierbij aan: een dag deel, een dag of een week. Prijzen voor een auto huren hangen af aan een aantal kenmerken van de auto. Wil je bijvoorbeeld een grote of luxe auto? Dan zul je wat meer moeten betalen dan wanneer je kiest voor een compacte kleine auto. Over het algemeen zijn de kosten van een huur auto variërend van €9,90 per dag tot en met €24,90 per dag. Daarnaast moet je rekening houden met de kosten van een verzekering en de kosten per kilometer. Alles bij elkaar zal je dan 25 tot 30 euro kwijt zijn aan de kleine compacte huurauto voor een dag. Heeft je kapotte auto een uitgebreide reparatie nodig? Kies dan voor een langere huur periode. Zo betaal je een lager bedrag per dag en bespaar je dus erg veel geld. 

 

Waar kan ik in de buurt van Maastricht een auto huren?

In de buurt van Maastricht zijn veel verschillende autoverhuur bedrijven te vinden. Een aanrader hiervoor is het verhuurbedrijf Adrem. Dit verhuurbedrijf is gelegen in Maastricht en verhuurd veel verschillende soorten voertuigen tegen een aantrekkelijk tarief. Dus wil je een auto huren in Maastricht? Neem dan een kijkje bij Adrem autoverhuur in Maastricht. 

https://adremlimburg.nl/