5-S Webgids
Bedrijven

Een as sieraad als herinnering

Afscheid nemen is een heel moeilijk en pijnlijk iets. Zelden is het op een moment waarop je er zelf vrede mee hebt. In de meeste gevallen komt het vrijwel uit het niets en valt het daardoor extra zwaar. Het proces wat daarna volgt ie niet fijn en kan veel tijd in beslag nemen. Onder andere het rouwproces kan voor sommige mensen enorm hevig vallen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om het verlies iets minder groot te maken. In deze blog vertellen we hier meer over.

Een mooie herinnering

Het is fijn als je een mooie herinnering hebt aan een dierbare die je te vroeg heeft verlaten. Helaas is dit lang niet altijd mogelijk en kan het soms moeilijk zijn iets te vinden wat het beste die persoon karakteriseert. Van sommige personen heb je nu eenmaal alleen herinneringen en heb je geen bijpassend fysiek voorwerp. Omdat deze personen toch speciaal zijn en een bijzonder plekje in je hart hebben verdient, kun je ze eren met een ander soort herinnering.

Een sieraad als herinnering

Met een sieraad kun je een aantal mooie dingen doen, waaronder het herinneren van personen. Zo kun je ervoor kiezen om de as in een ring of ketting te stoppen en daardoor altijd bij je te dragen. Een as sieraad is een prachtig eerbetoon aan de overleden persoon. Bovendien draag je hem of haar dan altijd dicht bij je hart wat natuurlijk heel bijzonder en speciaal is. Je kunt goedkoop zo’n soort sieraad laten maken. Veel kunstenaars kunnen dit voor je maken of verwerken in een bestaande ring.

https://www.nan-design.nl/as-sieraad/

Gerelateerde artikelen

Watertank van 1000 liter voor glazenwassers

chuldhulpverlening of bewindvoering Rotterdam is een betrouwbare oplossing

Airco Arnhem voor particulieren en zakelijke klanten