5-S Webgids
Image default
Electronica en Computers

Een goede printer voor elk doel

Een goede computer vraagt om een goede printer. Weinig dingen zijn zo naar als nog even snel iets willen printen voor vertrek en dan te maken krijgen met een vastgelopen printer. De frustratie!

In bijna alle gevallen is een continuous inkjet printer een uitstekende keuze wat betreft printers. Door het ruime aanbod van printers op de markt, wordt de prijs door die overvloed ook gedrukt. Er zijn natuurlijk veel aanbieders van printers op de markt. De kwaliteit van de meeste van die printers is dezer dagen ook prima, maar alsnog geldt vaak wel dat goedkoop duurkoop is en dat je beter een grotere investering doet en dan ook vaak ook voor langere tijd plezier zult hebben van je printer. Deze printer is ook zeer geschikt voor het dagelijkse gebruik binnen (kleine) bedrijven of bij gezinnen/consumenten thuis.

Bij het uitkiezen van een printer moet je ook goed kijken of de printer voor een bedrijf is of voor een consument. Een bedrijf zal uiteraard andere verwachtingen hebben van een printer dan een consument. Een bedrijf zal bijvoorbeeld plano doosjes coderenvoor haar producten willen bedrukken, maar voor een consument is deze functie waarschijnlijk overbodig. Een printer voor binnen een bedrijf moet natuurlijk ook veel meer productie draaien en nog veel betrouwbaarder zijn dan een printer in een consumenten huishouden. Ook dit is belangrijk om mee te nemen in je overwegingen.

In geval van een bedrijf is het misschien ook wel een goed idee om meerdere printers neer te zetten. Misschien heb je niet in elke hoek een printer nodig maar meerdere opties is altijd fijn om te hebben. Dat hoeven natuurlijk ook niet perse allemaal dezelfde soort printers te zijn. Het is misschien juist ook wel handiger om dan ook verschillende printers neer te zetten zodat deze voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

http://www.kba-metronic.com