5-S Webgids
Image default
Vakantie

Een hotelkamer in Twente voor elke portemonnee

Twente is een prachtige regio voor een korte mini-vakantie. Pak de vrijdag en maandag vrij van je werk en breng een lang weekend door in misschien wel de mooiste en meest ontspannen regio van Nederland. In Twente kom je helemaal tot rust. Niet voor niets heeft de regio “Tijd zat” als motto verkozen. De Twentenaar laat zich niet opjagen, maar neemt de tijd voor dingen. Geen haastwerk, maar echte aandacht. En dat merk je. De service is in Twente net even wat beter en het eten smaakt lekkerder. Samen met de beroemde Tukkerse gastvrijheid staat dit garant voor een mini vakantie waarin je echt volop kunt genieten. Je zou zelfs kunnen denken dat de vogels in Twente nét even wat mooier zingen.

Mooi romantisch Twents landschap

Twente heeft een gevarieerd landschap, waardoor het de perfecte bestemming is voor korte fietstochtjes of voor een stevige wandeling. Het wemelt in Twente van de natuurgebieden, landgoederen en oude kasteeltjes. Ook de oude stadjes ademen een romantische sfeer uit. Kun je je een betere bestemming voorstellen om samen met je geliefde tijd door te brengen? Een weekend zonder zorgen, met enkel aandacht voor elkaar?

Hotels in Twente voor elk budget

Niet alleen het landschap is divers, ook qua accommodatie kun je in Twente alle kanten op. Het ene hotel ligt midden in de stad, terwijl bij andere hotels de natuurbeleving voorop staat. Sommige hotels zijn, in hun traditioneel Twents-landelijke stijl, perfect voor de romantici. Anderen zijn modern ingericht, waardoor ze de droom zijn voor de liefhebber van design. De echte diva kiest voor een van de vijfsterrenhotels, waar aan alle wensen gehoor wordt gegeven. Maar ook Zeeuws Meisje kan zich in Twente prima thuis voelen, in de budgethotels betaal je “geen cent teveel”.

Het hotelaanbod in Twente is groot. Zo groot, dat we ons kunnen voorstellen dat het een beetje overweldigend kan zijn. Daarom hebben we op Visittwente.nl de beste hotels overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Met de handige zoekkaart kun je hotels selecteren op regio. Of bekijk het hele aanbod in de periode waarin jullie samen op pad willen. Met Visittwente.nl vindt iedereen een hotelkamer naar wens.

Zien we je snel, in Twente?

https://www.visittwente.nl/overnachten/hotels-twente/