5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Een huis kopen in Zevenaar met aankoopmakelaar Bolck

In Nederland ben je verplicht om een makelaar in te schakelen wanneer je een huis verkoopt. Ben je echter op zoek naar een koopwoning, dan ben je hierin vrij. Omdat de begeleiding door een aankoop makelaar best een aardig bedrag kost, besluiten kopers vaak om het allemaal zelf te doen.

Eigenlijk is dat raar, want dit zet de verkoper op een voorsprong: hij krijgt ondersteuning en begeleiding van een professional die verstand heeft van onroerend goed en de lokale markt, terwijl de koper er het beste van moet hopen. Het niet inschakelen van een aankoopmakelaar wordt daarom al snel een kwestie van “goedkoop is duurkoop”.

De voordelen van een aankoopmakelaar

We zetten de voordelen van een aankoopmakelaar even voor je op een rij:

–          De aankoopmakelaar kan je helpen zoeken, vaak weten wij dat een huis in de verkoop komt nog voordat het openbaar wordt aangeboden.

–          De aankoopmakelaar kent de markt en kan inschatten of de vraagprijs redelijk is.

–          De aankoopmakelaar kan een bouwkundige keuring organiseren, zodat verborgen gebreken zichtbaar worden

–          De aankoopmakelaar kan met je sparren over de juiste woning voor jou

–          De aankoopmakelaar kan je helpen met de prijsonderhandelingen waardoor je koopprijs lager uitvalt. Vaak verdient de makelaar zichzelf hier meerdere keren mee terug.

–          De aankoopmakelaar blijft objectief en kritisch, zelfs wanneer jij hopeloos verliefd bent geworden op een huis.

–          Besloten om te kopen? Dan regelen wij alle juridische en notariële zaken voo je. Natuurlijk moet je nog wel zelf je handtekening zetten, maar met onze ondersteuning weet je dat het klopt.

Al met al denken wij dat jij als huizenkoper heel veel voordeel zult hebben van een aankoopmakelaar. Wij drinken graag een kop koffie met je om te bespreken hoe we jou kunnen helpen en om in kaart te brengen wat je precies zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak via email (info@bolckmakelaardij.nl) of telefoon (0316-524128).

https://www.bolckmakelaardij.nl/