5-S Webgids
Image default
Sport

Minder lopen, meer golfen. Dat is shortgolf

Kijk je soms met enige jaloezie naar professionele golfspelers? Of zelfs naar de meer ervaren spelers op de lokale golfclub? Zie je met lede ogen aan hoe elke slag die ze maken perfect lijkt te zijn, terwijl bij jou de golfbal met grote regelmaat in de bunker terecht komt, in het water plonst of onvindbaar blijkt in het hoge gras? Of heb je zelfs nog nooit een golfclub vastgehouden, maar wilt je deze sport wel leren beoefenen?

 Dan wordt het tijd dat u aan je techniek te werken. Vroeger betekende dat vele uren op de golfbaan, waarbij je eigenlijk vooral bezig was met lopen en het zoeken naar de bal. Maar je slagtechniek verbeter je niet door te wandelen. Om je slagtechniek te verbeteren, moet je slaan. Bij shortgolf Twente kun je sneller vorderingen maken in je golfspel. Het geheim? Bij shortgolf is de baan een stuk compacter. Een hole bij Shortgolf Twente ligt nooit verder dan 90 meter van de tee (afslagplek).

Dat maakt Shortgolf Twente tot de ideale golfbaan voor beginnende spelers, maar ook voor gevorderde spelers die hun kinderen graag eens willen meenemen op de baan. Shortgolf kun je namelijk al spelen vanaf 8 jaar!

Ook mensen met een beperking zijn van harte welkom bij Shortgolf Twente. Als u wat minder goed ter been bent, kunt u gebruik maken van een van de scootmobiels. Er is zelfs een paragolfer beschikbaar (op aanvraag), zodat zelfs mensen die van een rolstoel afhankelijk zijn kunnen ervaren wat het is om te golfen.

Leren spelen

Shortgolf Twente verzorgt ook golflessen, zowel theorie als praktijk, waarmee je klaargestoomd wordt voor je baanpermissie.

Kom dus golfen bij Shortgolf Twente. Of je nu kiest voor 9 of 18 holes, je zult merken dat je spel met sprongen vooruit gaat!

https://shortgolftwente.nl/